1. Haberler
  2. Spor
  3. Çorum FK’nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları ve Hedefleri

Çorum FK’nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları ve Hedefleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum FK’nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları Başladı

Çorum FK'nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları Başladı

Çorum FK, tarihinin ilk kez mücadele ettiği 1. Lig’de, 2023-2024 sezonunu Bodrumspor’a karşı oynadığı play-off yarı final maçında elenerek kapattı. 30 Haziran’da yeni sezon hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyahlı takım, kulüp tesislerinde ve Bolu’da 3 ayrı kamp gerçekleştirerek sezon öncesi çalışmalarını sürdürdü. Takım, sezonun açılış maçında deplasmanda Ümraniyespor’a 3-0’lık bir skorla mağlup oldu.

Kart cezaları, sakatlıklar ve devam eden transfer çalışmaları nedeniyle kadro yapılanmasını henüz tamamlayamayan Çorum FK yönetimi, mali yapıyı bozmadan ideal kadroya ulaşmak için yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Serkan Özbalta yönetimindeki teknik ekip, futbolcuları hem fiziksel hem de teknik-taktik anlamda sezona hazırlamak için çalışmalara devam ediyor.

“Geçen Yıl Çorum Futbol Kulübü’nü Kimse Öngöremiyordu”

Teknik direktör Serkan Özbalta, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 7-8 iddialı takımın bulunduğunu ve Süper Lig’den düşen takımların yanı sıra Kocaelispor, Sakarya gibi play-off oynamış ve finalde mücadele etmiş ekiplerin de yer aldığını ifade etti. Özbalta, futbolun öngörülemeyen bir oyun olduğuna dikkat çekerek, “Adım Adım Gitmek Durumundayız” ifadesini kullandı.

Kulübün başarılı olabilmesi için uygun şartların oluşması gerektiğini vurgulayan Özbalta, şunları söyledi:

Çorum FK'nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları ve Hedefleri

  • “Biz bir kere adım adım gitmek durumundayız. Kulübün oyunculara ödemelerini sağlıklı bir şekilde yapabileceği platformlar ve ortamlar oluşturulması gerekiyor.”
  • “Başkanımız ve yönetim kurulumuzun bütün çabası da bu yönde.”
  • “Bir futbol takımı bu ligde iddialı olacaksa, bu tesisler ve mali tablo ile olacaktır. Biz tesis ve saha anlamında sıkıntı yaşamıyoruz.”
  • “Mali anlamda ciddi atılımlar var. Kulübü zarara uğratacak, iş ahlakı olmayan oyuncular yerine sağlıklı bir şekilde 3, belki 4, belki de 5 yeni oyuncu almayı planlıyoruz.”

Özbalta, bu yeni oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte adım adım hedeflerin belirleneceğini ve her maçta mücadele eden, iyi oynamaya namzet bir takım olma yolunda ilerleyeceklerini belirtti.

“Kervanı Yolda Giderken Göreceğiz”

Hedeflerin belirlenmesinde gerçekçilik vurgusunu yapan Özbalta, “Gerçekçi olmak lazım. ‘Biz ilk ikiye oynayacağız.’ veya ‘Kesinlikle geçen seneki başarıyı tekrarlayacağız.’ gibi ifadelerle insanlara hayal satmak çok yanlış olur” dedi. Ancak geçen yılki kadro iskeletini koruduklarını ve bu yapının üzerine inşa edecekleri yeni oyuncularla birlikte, iyi oyun ve mücadele ederek kendilerini geliştireceklerini ifade etti. Özbalta, “Kervanı yolda giderken göreceğiz.” diyerek, her maçta mücadele edecek bir takım oluşturma hedefinde olduklarının altını çizdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Çorum FK'nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları ve Hedefleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorum FK’nın 2023-2024 Sezonu Hazırlıkları ve Hedefleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin