1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Transfer Hedefi Bradley Locko’nun Sakatlığı

Fenerbahçe’nin Transfer Hedefi Bradley Locko’nun Sakatlığı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Transfer Gündeminde Şok Gelişme

Fenerbahçe'nin Transfer Gündeminde Şok Gelişme

Haber merkezimizden edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan genç sol bek Bradley Locko’dan üzücü bir haber geldi. Fransız futbol kulübü Brest’in formasını giyen 22 yaşındaki oyuncunun aşil tendonu ciddi şekilde yaralandı. Locko’nun kısa bir süre içerisinde ameliyat olması bekleniyor ve bu durumun, onu uzun bir süre sahalardan uzak tutacağı açıklandı.

TRANSFER PLANI SUYA DÜŞTÜ

Fenerbahçe, genç yetenek Locko’yu kadrosuna katmak için büyük bir heyecan ve kararlılık göstermişti. Sarı-lacivertli ekip, Ferdi Kadıoğlu’nun olası bir transfer durumunda sol bek pozisyonunu Bradley Locko ile güçlendirmeyi planlıyordu. Ancak yaşanan bu sakatlık, Fenerbahçe’nin transfer stratejisini ciddi şekilde etkiledi ve planların suya düşmesine neden oldu.

BREST PERFORMANSI

Bradley Locko, Brest formasıyla bugüne kadar 42 maça çıkarak önemli bir deneyim kazandı. Bu süre zarfında, 3 asistlik performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç oyuncunun yaşadığı sakatlık sonrası kariyerinin nasıl bir seyir izleyeceği ise futbolseverler ve uzmanlar tarafından merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin Transfer Hedefi Bradley Locko’nun Sakatlığı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin