1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yenerek Öne Geçti

Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yenerek Öne Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yendi

Galatasaray, Konyaspor'u Deplasmanda 2-1 Yendi

Haber Merkezi – Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi ve maçı 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Sarı-kırmızılı takım, maçta 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Galatasaray, Konyaspor'u Deplasmanda 2-1 Yenerek Öne Geçti

1 GOL 1 ASİST YAPTI

Kerem Aktürkoğlu, ceza sahası içi sağ tarafında son çizgide topla buluşarak, Mauro Icardi’nin arka direğe çevirdiği topa altıpas içinde dokunuşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu gol, Kerem’in bu sezonki ilk lig golü oldu. Ayrıca, başarılı futbolcu, 59. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın attığı golün de asistini yaptı. Kerem, maçın 84. dakikasında yerini Elias Jelert’e bıraktı.

SÜPER LİG’DEKİ SON GOLÜNÜ 21 NİSAN’DA ATTI

25 yaşındaki milli futbolcu, Süper Lig’deki son golünü geçen sezon 21 Nisan tarihinde oynanan Pendikspor maçında kaydetmişti. Kerem, bu gol sonrası 7 maç aradan sonra tekrar ligde gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, Konyaspor'u Deplasmanda 2-1 Yenerek Öne Geçti

“KONYASPOR DEPLAMANI HER ZAMAN ZORDUR”

Kerem Aktürkoğlu, Konyaspor karşısında gösterdiği performansın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kerem, şunları söyledi: “Konyaspor deplasmanı her zaman zordur. Konya, ligin köklü takımlarından biri. Ligin başında olmamız da zorluk getiriyor. Çünkü hazırlık kampı sonrası üzerimizde yorgunluklar olabiliyor. Ligin ilerleyen süreçlerinde galibiyetin önemi artacak, çünkü rakiplerimiz de buraya gelecek. Arkadaşlarımızın ayağına sağlık.”

“BENİM BİRAZ DOLMUŞLUĞUM VAR”

Eleştirilerle ilgili de konuşan Kerem, şu ifadeleri kullandı: “4 sezon boyunca 170’in üzerinde maç oynadım. Galatasaray’daki misyonumu çok iyi biliyorum. Ne görev verilirse yapmaya hazırım. Görev verildiği takdirde Galatasaray formasını, armasını ve menfaatlerini en güzel şekilde temsil edeceğim. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Amacım her zaman Galatasaray’a hizmet etmek. Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor. Ben konuşmamayı tercih ediyorum. Çünkü benim de biraz dolmuşluğum var. Ben hariç herkes konuştuğu için kirlilik oluyor. Belki bir gün biz de konuşuruz.”

Galatasaray, Konyaspor'u Deplasmanda 2-1 Yenerek Öne Geçti

“MAURO ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU”

Başarılı oyuncu, ayrıca Mauro Icardi hakkında da düşüncelerini paylaştı: “Mauro çok özel bir oyuncu. Bugün de boş kaleye attırdı bana. Artık birbirimizi daha iyi tanıdık.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yenerek Öne Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin