1. Haberler
  2. Gündem
  3. Arda Turan’ın Belgeseli ‘Yüzleşme’ Yayınlandı

Arda Turan’ın Belgeseli ‘Yüzleşme’ Yayınlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arda Turan’ın Belgeseli Yayınlandı

Arda Turan'ın Belgeseli Yayınlandı

Bir döneme damga vuran transferleri ve futbolculuk kariyeri ile tanınan ünlü futbol insanı Arda Turan, şu sıralar Eyüpspor’un teknik direktörlüğünü yapmaktadır. Amazon Prime Video’da yayınlanan “Arda Turan: Yüzleşme” belgeseli, Turan’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen pek çok detayı gözler önüne seriyor. Bu belgeselde, futbolculuk döneminde yaşanan olaylar ve özellikle şarkıcı Berkay ile arasındaki tartışma da masaya yatırılıyor.

“Sen Mafya Babası Mısın?”

Belgeselde Arda Turan, yaşadığı bazı olaylar hakkında şu ifadeleri kullandı:

  • “Haklı olarak adam yaralamaktan ve silah bulundurmaktan ceza aldım. Bu konulardaki hatalarım açıkça ortada.”
  • “Faiz konusundaki açıklamamda hata yaptım. Hakeme saldırmak gibi bir davranışta da bulundum, ancak en büyük hatam hastaneye silahla gitmek oldu.”
  • “Bu durumu yaşarken kendimdeki güç zehirlenmesini sorgulamak zorundayım. Gerçekten de şunu düşündüm: ‘Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor?’”

Arda Turan – Berkay Olayı

2018 yılında yaşanan bir olay, Arda Turan ve Berkay arasında büyük bir krize yol açmıştı. İkili, bir gece kulübünde tartışmaya başlamış ve bu tartışma kavgaya dönüşmüştü. Turan, Berkay’a kafa darbesi yaparak onu yaralamış ve Berkay hastaneye kaldırılmıştı. Ardından, Turan’ın silahla hastaneyi basması ise olayın seyrini daha da kötüleştirmişti.

Bunun yanı sıra, Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Şahin’i omzundan dürtmesi ve “Güzel kadınsın. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım.” şeklindeki sözleri cinsel taciz iddialarını beraberinde getirmişti. Ancak cinsel taciz suçundan beraat eden Arda Turan, mahkeme tarafından “Korku, kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek”, “Ruhsatsız silah bulundurmak” ve “Kasten yaralama” suçlarından toplamda 2 yıl, 8 ay ve 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arda Turan’ın Belgeseli ‘Yüzleşme’ Yayınlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin