1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar İle İlgili Gelişmeler

Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar İle İlgili Gelişmeler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş ve Vincent Aboubakar Arasındaki Gelişmeler

Beşiktaş ve Vincent Aboubakar Arasındaki Gelişmeler

Beşiktaş, Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’ı kadroda düşünmediği için en kısa sürede yollarını ayırmayı planlıyor. 2025 yılına kadar sürecek olan sözleşmesi bulunan Aboubakar, kulüpte kalmakta ısrarcı davranarak ayrılma isteğine olumsuz yanıt veriyor. Yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret alan 32 yaşındaki oyuncu, özellikle Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri geri çevirerek Beşiktaş’ta kalmayı tercih ediyor.

Kadroda Yeri Zor

Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar’a kadroda yer almadığını açık bir dille ifade etti. Ancak, Kamerunlu golcü bu mesajlara rağmen ayrılma konusunda olumlu bir adım atmaktan kaçınıyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Aboubakar’ı Süper Kupa’da Galatasaray’a ve ligde Samsunspor’a karşı oynanan maçların kadrosuna dahil etmedi. Hollandalı hoca, oyuncuya şans vermeyi düşünmediği için Aboubakar’ın kadroda yer alması oldukça zor görünüyor.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar İle İlgili Gelişmeler

Geçen Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 34 maça çıkan Vincent Aboubakar, bu süreçte 12 gol ve 3 asistle toplamda 15 gole katkıda bulundu. Ancak, bu performans, Kamerunlu golcünün takımda kalmasını sağlamak için yeterli bir etki yaratmadı. Beşiktaş, Aboubakar’ın katkılarının yanı sıra onun gelecekteki potansiyeli hakkında da sorgulamalar yapmaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar İle İlgili Gelişmeler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin