1. Haberler
  2. Spor
  3. Lugano, Partizan’ı Eleyerek Beşiktaş’ın Rakibi Oldu

Lugano, Partizan’ı Eleyerek Beşiktaş’ın Rakibi Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu: Lugano, Partizan’ı Eleyerek Beşiktaş’ın Rakibi Oldu

Haber Merkezi – UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda, Mattia Croci-Torti’nin çalıştırdığı Lugano, Aleksandar Stanojevic’in yönetimindeki Partizan‘ı eleyerek play-off turunda Beşiktaş‘ın rakibi olmayı başardı. Lugano, deplasmandaki ilk maçta 1-0’lık bir galibiyet alarak avantaj sağladı. Rövanş maçı ise Stadio di Cornaredo’da gerçekleştirildi ve 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Lugano, turu atlayan taraf oldu.

Normal süresi 2-1 Partizan üstünlüğü ile sona eren mücadelede, Partizan’ın gollerini 44. dakikada Ghayas Zahid ve 67. dakikada Svetozar Markovic kaydetti. Lugano’ya turu getiren goller ise 47. dakikada Renato Steffen ve 111. dakikada Belhadj Mahmoud tarafından atıldı. Bu esnada Lugano’da Albian Hajdari, 87. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Beşiktaş, Lugano ile karşılaşacak

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Lugano oldu. Play-off turunda ilk maçlar 22 Ağustos’ta, rövanş müsabakaları ise 29 Ağustos’ta oynanacak. Beşiktaş, ilk maçı deplasmanda oynayacak ve bu karşılaşma büyük bir heyecanla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lugano, Partizan’ı Eleyerek Beşiktaş’ın Rakibi Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin