1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi

Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off Turu'na Yükseldi

Haber Merkezi – Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Gürcistan temsilcisi Iberia’yı, sahasında 2-0 mağlup ederek Play-Off Turu’na yükselmeyi başardı. Deplasmanda 1-0 kazanılan maçın rövanşında gösterdiği üstün performansla adını bir üst tura yazdıran Başakşehir, bu sonuçla hem taraftarını sevindirdi hem de Avrupa’daki iddiasını sürdürdü.

Başkan Göksel Gümüşdağ’dan Transfer Açıklamaları

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “İyi bir skor elde ettik. Son 4 maçta toplamda 13 gol attık. Şimdi İrlanda’ya gidiyoruz ve oradan da iyi bir sonuçla dönüp gruplara katılmayı umuyoruz. Ülke puanı çok önemli, bu maçlar milli maçlar gibi. Bu süreçte oyuncularımız ve tribünlerimiz arasında büyük bir kenetlenme yaşanıyor.” şeklinde konuştu.

Crespo ile İlgili Gelişmeler

Fenerbahçeli futbolcu Crespo hakkında da bilgi veren Gümüşdağ, “Birçok oyuncuyu takip ediyoruz ve 3-4 pozisyona transfer yapmayı planlıyoruz. Fenerbahçe ile herhangi bir temasımız olmadı, ancak menajerlerden Crespo’nun ismi bize ulaştı. Eğer şartları bize uyarsa, ilgilenebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off Turu'na Yükseldi

Maç Erteleme Talebi

Gümüşdağ, ayrıca “Sayın Hacıosmanoğlu ve Montella da bu maçı izlemeye geldiler. Diğer takımlarımıza play-off aşamasında başarılar diliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanına, maçımızın ertelenmesi için ‘BAY’ hakkı talebinde bulunduk. Rakiplerimiz bu maçları oynamıyor, bu nedenle tüm play-off takımlarına aynı hakkın tanınması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Başakşehir’in Avrupa Hedefleri

Başkan Gümüşdağ, Başakşehir’in Avrupa’daki hedefleri hakkında da bilgi verdi: “Başakşehir’in DNA’sında Avrupa var. Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Teknik direktörümüz Çağdaş Hoca’nın arzusu, enerjisi ve isteği çok yüksek. Öncelikle bu play-off’u geçelim, ardından sırayla hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız. Başakşehir, çok istikrarlı bir takım. İnanıyorum ki insanların ilgisi her geçen gün artacak.”

Manchester City ile İşbirliği

Manchester City ile yapılan işbirliğine de değinen Gümüşdağ, “Manchester City ile 3 yıllık bir anlaşmamız var. Her 15 günde bir temsilcileri buraya geliyor. Alacağımız ve göndereceğimiz oyuncular da bu anlaşmaya dahil. Şu anda bir nişanlılık süreci yaşıyoruz, umarım ileride güzel bir evlilik olur. Bizim gibi takımların kalıcı olabilmesi için mutlaka üretken olmaları gerekiyor. Mahmut Tekdemir, bu kulüpte 19 yıl kaldı ve 500 maçı geçti. Akademiden çıkan, şampiyonluk golümüzü atan oyuncumuzun adını akademiye vermek gerçekten çok yakıştı. Genç stoper Hamza ve kaleci Deniz gibi yetenekleri de gözlemliyorsunuz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin