1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan’dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan’dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Galatasaray'dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Haber Merkezi – Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak. Bu, iki takımın ligdeki 47. randevusu olacak. Maç öncesinde Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, medyaya önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Konyaspor deplasmanında şampiyonlukla sezonu tamamladık. Bu yıl ilk deplasman maçı da Konyaspor ile. Umuyorum ki, geçen yılki başarıyı yine tekrarlayarak sezonu şampiyon olarak tamamlarız. Konyaspor’un geçen haftaki maçını izledim. Ali Çamdalı hoca, gerçekten keyif veren bir takım yaratmış. Koşu mesafelerine baktığımızda, Kasımpaşa ve Konyaspor’un 5. ve 6. sırada yer aldığını görüyoruz. Bu nedenle, yarın akşamı büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz. Takımımız hazır durumda; Davinson’un sakatlığını herkes biliyor, hızlıca atlatacağını umuyoruz.

“Önce Aynaya Bakmalıyız”

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan'dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Konyaspor’a giderken, Mevlana’dan bahsetmemek olmaz. Mevlana der ki; “Ne kadar gayret göstersen, ne yaparsan yap, ne teraziyi ne aynayı yanıltamazsın.” Biz Galatasaray’ız, önce aynaya bakarız ve ardından zirveye oynamaya gayret ederiz. Herkesin de öncelikle aynaya bakmalarını ve sonrasında bizim gibi zirveye oynamaya çalışmaları gerektiğini düşünüyorum.

“22 Ağustos’a Kadar Ödememiz Yapılacak”

Geçtiğimiz hafta, Hatay maçı günü bir iddia ortaya atıldı. Mauro Icardi, dünyada önemli bir marka. Onun muhasebecisi, avukatı ve menajeri gibi profesyonel destekçileri var. Bu süreçlerde, günü gelen ödemeleri hatırlatmak da onların görevleri arasında. Bize, 22 Ağustos’a kadar bir ödemeniz var diye bir hatırlatma mesajı geldi. Herkesin bildiği gibi, Avrupa’ya giden takımlar senede 4 kez borçsuzluk kağıdı almak zorundalar. 30 Haziran’da bu süreci geçtik. Eğer böyle bir borç olsaydı, bunu geçebilir miydik? Bu bir hatırlatma; 22 Ağustos’a kadar ödememiz yapılacak. Bugün itibarıyla herhangi bir problem yok.

Kerem Aktürkoğlu Hakkında

Kerem, geçen hafta kadrodaydı ve oyuna girdikten sonra ne kadar katkı sağladığını gördük. Hem oyuncunun hem de bizim tatmin olacağımız bir ortam yaratmalıyız. Kerem bizim kardeşimiz, evladımız ve kaptanımız. Bu insanların da kabul edebileceği, kulübün de tatmin olacağı gelişmelerin yaşanması gerekiyor ki, hem biz hem de oyuncu kabul etsin ve yolumuza devam edelim.

Üye Sayısı 12’den 16’ya Çıkartılacak

Sportif AŞ’de yönetim kurulu üye sayısını 12’den 16’ya çıkarıyoruz. Bu büyük yapıları daha az ekiplerle yönetmek gerçekten kolay değil. Bu süreç devam ediyor. Ancak, geçtiğimiz hafta resmi olmamak kaydıyla bir görev dağılımı yaptık. Bu görev dağılımı ile kim ne işle meşgul olacak, bunların çalışmalarını gerçekleştirdik. Resmi bir görevlendirme değil ama kaybedecek vaktimiz olmadığı için böyle bir karar aldık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“Icardi’nin Cevap Verdiğini Düşünmüyorum”

Rakip takım hocası hakkında yorum yapmam doğru değil. Ancak Icardi’nin kendisine cevap verdiğini düşünmüyorum. Geçen sezon çirkin bir provokasyonla tamamlanmıştı ve bu yıl da sosyal medya trolleri ile benzer bir algı oluşturmaya çalışıyorlar.

“Şampiyonlar Ligi Müziğini Dinleyeceğiz”

Biz, Young Boys deplasmanında büyük bir keyifle Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyeceğiz. Bu bizim için özel bir an olacak.

“Transfer Süreci Devam Ediyor”

Transfer süreçleri, zora girmek değil. Bu büyük markalar. Zaha da bir marka. Onlar da ince eleyip, sık dokuyan insanlarla çalışıyorlar. Eğer transfer gerçekleşirse, harika olur ama gerçekleşmezse Zaha, geçen sezondan beri faydalandığımız ve bu sezonda da faydalanmaya devam etmeyi umduğumuz bir oyuncu. Ne mutlu ki, onun yerini alacak alternatif oyuncularımız mevcut. Bir başkası olmadığında da onu ikame edebilecek oyuncularımız var. Bu durumun keyfini çıkarıyoruz. Kadro planlaması dediğimiz şey tam olarak budur.

Ayrıca Yazgan, “Wilfried Zaha’nın transfer süreci devam ediyor. Zaha, Okan hocamızla görüştü ve hocamız bu haftayı dinlenerek geçirmesini uygun buldu.” şeklinde ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan’dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin