1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor ve 100. Yıldönümüne Özel Forma Tanıtımı

Göztepe, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor ve 100. Yıldönümüne Özel Forma Tanıtımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Göztepe, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

DHA Süper Lig’deki İzmir temsilcisi Göztepe, cumartesi günü güçlü rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacağı karşılaşma ile bu sezon ilk kez taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda, kulübün kuruluşunun 100’üncü yılına da sayılı günler kaldı. Temelleri 14 Haziran 1925’te atılan sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz yıl 99’uncu yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamıştı. 2025’te yapılacak 100’üncü yıl kutlamaları için özel forma tasarlandı.

RIZA KOCAOĞLU FORMAYI TANITTI

İlk kez Göztepeli ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun giyerek tanıttığı bu özel forma, çok yakında taraftarlarla buluşacak. Formanın üzerinde, kulübün ilk kadroları ve efsane futbolcularının isimleri yer alacak. Sarı-kırmızılı yönetim, bu forma ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Kurucularımıza, efsanelerimize, Göztepe’mizi var eden her bir mihenk taşına olan saygımızla… Çok yakında! Miladımız isyan bizim, sıfatımız efsane! 1925’ten beri İzmir’iz biz şerefle!”

LILLE MAÇINI YAKINDAN TAKİP ETTİLER

Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoilov ve ekibi, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fransa’nın Lille ekibiyle oynadığı ve uzatma dakikalarında 1-1 sona eren maçı dikkatle izledi. Bu maç, Göztepe’nin Fenerbahçe’ye karşı nasıl bir strateji geliştireceği açısından önemli bir analiz fırsatı sundu.

BOKELE İMZAYI ATACAK

Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Fransa’nın Bordeaux ekibinden transfer ettiği Kamerunlu stoper Malcom Bokele’ye resmi imza attırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, golcü ve kaleci transferlerini ise Fenerbahçe maçı sonrasına ertelemeyi planlıyor.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor ve 100. Yıldönümüne Özel Forma Tanıtımı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin