1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe – Lille Maç Sonrası Bruno Genesio’nun Değerlendirmeleri

Fenerbahçe – Lille Maç Sonrası Bruno Genesio’nun Değerlendirmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe, kendi sahasında Fransız ekibi Lille ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, 90 dakikası 1-0 sona eren bu mücadelenin uzatma bölümünde 1-1’lik skorla berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Lille, adını play-off turuna yazdırmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, mücadele hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“OYUNCULARIMIN YERDE OLMA SEBEBİ FAULE MARUZ KALMALARIYDI”

Sahada iyi bir performans sergilediklerini belirten Bruno Genesio, “Takımı bu maç için iyi bir şekilde motive ettik. Bugün sahada gerçekten iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Hedeflediğimiz sonucu elde ettik ve takımım ile gurur duyuyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. Bu, gelecekteki maçlar için güzel sinyaller veriyor.” şeklinde konuştu.

Genesio, sık sık zaman kaybettikleri yönündeki eleştirilere ise “Oyuncularımın yerde olmalarının sebebi faule maruz kalmalarıydı. Faule maruz kalırsanız, elbette ki yerde olacaksınız.” yanıtını verdi.

“ZOR BİR MAÇTI”

Fenerbahçe’ye karşı zorlu bir maç oynadıklarını ifade eden Genesio, “Biz sahaya çıkıp üzerimize düşeni yaptık. Zor bir maçtı, çünkü karşımızda deneyimli oyuncular vardı. İyi bir mücadele ortaya koyduk ve turu geçmeyi başardık. Takımda bazı eksiklerimiz de vardı, ama bunu normal karşılıyorum.” dedi.

“PENALTI KAZANMAK İŞİMİZE GELDİ”

Penaltı kazanmaları hakkında ise Genesio, “Penaltı kazanmak işimize geldi. Biz konsantre bir şekilde oynuyorduk ve çok iyi bir atmosferde mücadele ettik. Sonuç olarak Şampiyonlar Ligi’nde devam ediyoruz ve hedefimiz lig etabına kalmak.” şeklinde konuştu.

Son olarak, Fenerbahçe taraftarı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Bruno Genesio, “Buraya ikinci kez geliyorum. Daha önce Rennes’in başındayken de buraya gelmiştim. Buradaki atmosfer muhteşem ve taraftarlar son derece tutkulu. Bugün kaybettiklerinde dahi fair-play ruhunu gösterdiler.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe – Lille Maç Sonrası Bruno Genesio’nun Değerlendirmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin