1. Haberler
  2. Spor
  3. UEFA Süper Kupa Finali: Real Madrid ve Atalanta Karşı Karşıya

UEFA Süper Kupa Finali: Real Madrid ve Atalanta Karşı Karşıya

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Süper Kupa Finali Heyecanı

UEFA Süper Kupa Finali Heyecanı

Avrupa futbolunun en prestijli kulüp organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi ile ikinci ligdeki önemli turnuva UEFA Avrupa Ligi’nin şampiyonları, 14 Ağustos Çarşamba günü 49. UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler. Bu yılki finalde İspanyol devi Real Madrid ile İtalyan ekibi Atalanta, Polonya’nın başkenti Varşova’daki Ulusal Stadyum’da mücadele edecek. Maç, TSİ 22.00’de başlayacak ve İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer tarafından yönetilecek.

Hedef: Süper Kupa

Real Madrid, UEFA Süper Kupa’da Atalanta ile karşılaşmanın heyecanını yaşarken, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin genç yetenek Arda Güler ile yaptığı görüşme dikkat çekti. Defensa Central’in haberine göre, Ancelotti, Arda’ya Atalanta maçında sahada olacağını ve bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini iletti.

Ancelotti’nin Mesajı

Ancelotti, Arda Güler’e hitaben, “Hazır olmanı istiyorum. Takım için önemli olacaksın ve herhangi bir aksilik olmazsa Atalanta’ya karşı sahada oldukça fazla süre alacaksın.” diyerek, genç futbolcunun maçta önemli bir rol üstleneceğine vurgu yaptı. Bu durum, Arda için büyük bir fırsat anlamına geliyor ve futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
UEFA Süper Kupa Finali: Real Madrid ve Atalanta Karşı Karşıya
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin