1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Lille ile UEFA Şampiyonlar Ligi Rövanşına Çıkıyor

Fenerbahçe, Lille ile UEFA Şampiyonlar Ligi Rövanşına Çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Lille ile Kritik Maçta Karşılaşacak

Fenerbahçe, Lille ile Kritik Maçta Karşılaşacak

Haber Merkezi Temsilcimiz, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Fransız ekibi Lille ile mücadele edeceğini duyurdu. İlk maçta Lille’in 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın rövanşı, Fenerbahçe’nin evi olan Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Bu büyük müsabaka, 13 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de başlayacak.

Sarı-lacivertli takımın milli yıldızı Mert Müldür, Lille maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

“KİMİN OYNAYACAĞINA HOCA KARAR VERİR”

Osayi-Samuel ile aralarındaki forma rekabetine dair görüşlerini paylaşan Mert, şu ifadeleri kullandı: “İzin süremiz biraz kısaydı ama takıma döndüğümüz için hepimiz mutluyuz. Milli takım deneyimi güzeldi ancak şimdi geride kaldı. Şu an tüm dikkatimiz Lille maçında.” Forma rekabetinin her büyük takımda yaşandığını vurgulayan Mert, “Kimin oynayacağına hoca karar verir. Oynayan ya da oynamayan, herkes takım için elinden gelenin en iyisini verirse hiçbir sorun çıkmaz.” dedi.

MEUNIER’E CEVAP VERDİ

Thomas Meunier’in “Turu yüzde bin geçeceğiz” ifadesine yanıt veren Mert, “Hocanın söylediği gibi yarın sahada olacağım ve yüzde 100’ümü vereceğim. Hepimizin amacı turu geçmek, bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” dedi. Mert, Meunier’in söylemlerinin önemli olduğunu fakat kendileri için en büyük hedefin turu geçmek olduğunu ifade etti: “İnşallah tur atlayan taraf biz olacağız.”

“MUHTEŞEM BİR DESTEK GÖRÜYORUZ KADIKÖY’DE”

Taraftar desteğine de dikkat çeken milli oyuncu, “Beklentimiz her zamanki gibi stadın dolu olması. Kadıköy’de muhteşem bir destek görüyoruz. Biz sahada, taraftarımız tribünde elimizden geleni yapıp turu geçeceğimize inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Lille ile UEFA Şampiyonlar Ligi Rövanşına Çıkıyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Lille ile UEFA Şampiyonlar Ligi Rövanşına Çıkıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin