1. Haberler
  2. Spor
  3. Ravil Tagir Al Jazira’ya Transfer Oldu

Ravil Tagir Al Jazira’ya Transfer Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ravil Tagir, Al Jazira’ya Transfer Oldu

Ravil Tagir, Al Jazira'ya Transfer Oldu

İstanbul’un Süper Lig ekiplerinden AA İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, genç yeteneği Ravil Tagir’in Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen takımlarından Al Jazira’ya transfer olduğunu resmen duyurdu. Kulüp, bu önemli transfer hakkında yaptığı açıklamada, futbolcunun kariyerine yeni bir yön vermesi adına adım attığını belirtti.

Açıklamada, “Futbolcumuz Ravil Tagir’in transferi konusunda Birleşik Arap Emirlikleri Pro League takımlarından Al Jazira ile anlaşmaya varılmıştır. Ravil Tagir’e kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

3 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Başakşehir, son iki sezon boyunca Ravil Tagir’i Belçika’nın Westerlo takımına kiralamıştı. Genç oyuncu, yeni kulübü Al Jazira ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak futbol kariyerinde önemli bir adım atmış oldu.

Ravil Tagir’in kariyerindeki bu yeni dönem, futbolseverler tarafından merakla takip edilecek. Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Ravil Tagir Al Jazira'ya Transfer Oldu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ravil Tagir Al Jazira’ya Transfer Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin