1. Haberler
  2. Spor
  3. LeBron James’in Boston Celtics ile Geleceği: Mülkiyet İhtimali

LeBron James’in Boston Celtics ile Geleceği: Mülkiyet İhtimali

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LeBron James ve Boston Celtics’in Geleceği

LeBron James ve Boston Celtics'in Geleceği

Los Angeles Lakers’ın yıldız oyuncusu LeBron James’in, gelecekte Boston Celtics’in sahibi olma fırsatını elde edebileceği iddiaları gündeme geldi. New York Post’un haberine göre, MLB takımı Boston Red Sox’ın sahibi olan Fenway Sports Group ile James’in yakın bağları bulunan RedBird Capital, Celtics için potansiyel bir teklif üzerinde düşünmekte.

Şu anda Lakers’ta forma giyen James, Celtics’in mülkiyetinde yer alamasa da, satış sürecinin iki aşamaya ayrıldığı belirtiliyor. Celtics’e Ortak Olma İhtimali gündemde.

Boston Celtics’in %49 hissesinin 2028 yılına kadar satılmayacağı bilgisi, LeBron James’in o tarihe kadar emekli olmasının beklenmesi nedeniyle, Celtics’te hisse sahibi olma olasılığını artırıyor. James, geçmişte Las Vegas’a bir genişleme takımı eklenmesi durumunda burada bir hisse sahibi olma arzusunu sıkça dile getirmişti.

LeBron James’in Boston Celtics’e karşı kariyerinde oynadığı 59 normal sezon karşılaşmasında, 28.8 sayı, 7.3 ribaund ve 7.1 asist ortalamasıyla dikkat çektiği de vurgulanıyor. Bu performansı, onun Celtics’e karşı ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
LeBron James’in Boston Celtics ile Geleceği: Mülkiyet İhtimali
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin