1. Haberler
  2. Spor
  3. Edin Dzeko Fenerbahçe’yi Sırtlıyor

Edin Dzeko Fenerbahçe’yi Sırtlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi, Haziran ayında takımdan gönderilmesi planlanan Edin Dzeko, attığı gollerle Fenerbahçe’yi sırtlamaya devam ediyor. Sezon başındaki hazırlık maçlarında gösterdiği çalışkanlık ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Boşnak yıldız, Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde de etkileyici bir performans sergiliyor.

Edin Dzeko Fenerbahçe'yi Sırtlıyor

Lugano ile oynanan ilk maçta hat-trick yaparak 4-3’lük galibiyetin baş mimarı olan kaptan Dzeko, rövanş maçında da kaleyi sarsmayı başardı. Bu performansları, Dzeko’nun takım üzerindeki etkisini net bir şekilde gösteriyor.

GOL SAYISINI KATLADI

Lille maçında gol atamayan Dzeko, Adana Demirspor karşısında attığı golle üç puanı kazandıran isim oldu. Dördüncü resmi maçında beşinci golünü atan 38 yaşındaki yıldız, yeni takım arkadaşı En-Nesyri’ye de net bir mesaj iletmiş oldu: “Bu takımın birinci golcüsü benim.”

Dzeko, Fenerbahçe kariyerinde çıktığı 69 maçta 37. kez gol sevinci yaşadı. Serie A’da ise 69 maçta yalnızca 22 gol atmıştı. Bu istatistikler, Dzeko’nun Fenerbahçe’deki etkisini ve potansiyelini gözler önüne seriyor.

Edin Dzeko Fenerbahçe'yi Sırtlıyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Edin Dzeko Fenerbahçe’yi Sırtlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin