1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı ve 23. Kuruluş Yıl Dönümü Hazırlıkları

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı ve 23. Kuruluş Yıl Dönümü Hazırlıkları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önemli bir gündemle bir araya geliyor. Bu toplantıda, partinin geleceği ve mevcut durumu üzerine kritik değerlendirmeler yapılması planlanıyor.

23. Kuruluş Yıl Dönümü Hazırlıkları

Toplantının en önemli gündem maddelerinden biri, partinin 14 Ağustos’ta kutlayacağı 23. kuruluş yıl dönümü programı olacak. Bu özel etkinlik için yapılan hazırlıklar detaylı bir şekilde ele alınacak ve etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli adımlar atılacak.

81 İlde Kutlamalar Gerçekleştirilecek

AK Parti, kuruluş yıl dönümünü Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenecek etkinliklerle coşkuyla kutlayacak. Bu etkinlikler, partinin halkla olan bağını güçlendirmek amacıyla planlanmıştır. Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından organize edilen merkezi kutlama programı, Çarşamba günü saat 14.00’te Ankara’da gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Merkezi’nde yapılacak bu özel etkinliğe, partinin kurucu üyeleri, milletvekilleri, bakanlar ve teşkilat mensupları davet edilmiştir.

İç ve Dış Gelişmeler Gündemde

AK Parti MYK toplantısında, iç ve dış gelişmeler masaya yatırılacak. Ekonomideki son durumun yanı sıra, enflasyondaki düşüş sonrasında ekonomide başlayan yeni dönem de değerlendirilecek. Dış politikada ise gündem maddesi Gazze olacak. İsrail’in 10 aydır Gazze’de sürdürdüğü şiddet, ateşkes arayışları ve İran-İsrail gerilimi sonrası bölgede yükselen tansiyon ele alınacak. MYK toplantısında, genel başkan yardımcılıklarının da sunum yapması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı ve 23. Kuruluş Yıl Dönümü Hazırlıkları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin