1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Süper Lig Açılışında Samsunspor’u 2-0 Geçti

Beşiktaş, Süper Lig Açılışında Samsunspor’u 2-0 Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in İlk Haftasında Galip Geldi

Haber Merkezi – Süper Lig’in açılış haftasında Beşiktaş, Samsunspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek sezona üç puanla başladı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gabriel Paulista, “Önemli bir galibiyet aldık. Gerçekten zor bir maç oldu. Sert bir zemin üzerinde mücadele ettik ama nihayetinde önemli olan kazanmaktı. İlk maçımızı kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Sakatlığı hakkında da bilgi veren Paulista, “Bileğim burkuldu ama oyuna devam etme kararı aldım. Takım arkadaşlarıma ve aldığımız üç puana katkıda bulunmak istedim. Ancak devrenin sonunda artık oyuna devam edemeyeceğimi fark ettim ve bu yüzden oyundan çıktım.” dedi.

Paulista, ayrıca “İlk günden itibaren burada çok iyi karşılandım. Taraftarların ve takım arkadaşlarımın gösterdiği ilgi beni gerçekten çok mutlu etti. Bu gol sevincim de içimden geldi. Böyle coşkulu gol sevinçlerine devam etmek istiyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Süper Lig Açılışında Samsunspor’u 2-0 Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin