1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Rapid Wien’in Demir Ege Tiknaz İlgisi

Beşiktaş’ta Rapid Wien’in Demir Ege Tiknaz İlgisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Sıcak Gelişmeler

Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler

2024-2025 sezonuna Galatasaray karşısında elde edilen 5-0’lık Süper Kupa zaferiyle merhaba diyen Beşiktaş, transfer döneminde hareketli günler yaşıyor. Son olarak Amir Hadziahmetovic’i Rizespor’a kiralayan siyah-beyazlı ekipte, orta saha bölgesinde başka ayrılıklar da gündeme gelebilir.

Rapid Wien Talip Oldu

TRT Spor’un aktardığı bilgilere göre; Avusturya Ligi’nin köklü takımlarından Rapid Wien, Beşiktaş’ta forma giyen 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Demir Ege Tiknaz ile ilgileniyor. Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi olan Rapid Wien’in, genç yeteneği kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ve önümüzdeki günlerde bu konuda sıcak gelişmeler yaşanabileceği ifade ediliyor.

Geçen Sezon 29 Maçta Oynadı

Piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak belirlenen 19 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş altyapısından yetişerek A takıma katıldı. Genç yetenek, siyah-beyazlı forma ile toplamda 29 resmi maça çıkarak, 2 asistlik bir skor katkısı sağladı. Performansıyla dikkat çeken Tiknaz, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Rapid Wien’in Demir Ege Tiknaz İlgisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin