1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Cher Ndour Transferi Yakın

Beşiktaş’ta Cher Ndour Transferi Yakın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Transfer Çalışmaları Hız Kazandı

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Hız Kazandı

Haber Merkezi, Süper Kupa’da ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sezona moralli bir başlangıç yapan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Yeni sezon öncesinde kadrosuna 5 futbolcu ekleyen siyah-beyazlı takım, şimdi de orta saha bölgesini güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Cher Ndour transferinde sona yaklaştı.

Beşiktaş'ta Cher Ndour Transferi Yakın

ANLAŞMA SAĞLANDI

DHA’nın haberine göre; Beşiktaş, Amir Hadziahmedovic’i Rizespor’a kiralayarak orta sahadaki eksikliği gidermeye çalışıyor. Siyah-beyazlılar, Paris Saint Germain’in genç yeteneği Cher Ndour’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fransa kulübüyle ve Ndour ile hemen hemen her konuda anlaşma sağlandı. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan oyuncu, sağlık kontrolünden geçecek.

“ÜÇE YAKIN TAKVİYE PLANIMIZ VAR”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Üçe yakın takviye planımız var. O takviyelerimiz hemen hemen hazır sayılır.” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, taraftarlar arasında heyecan yarattı.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Cher Ndour, 4 milyon euro piyasa değerine sahip bir merkez orta saha oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını PSG’de geçiren genç futbolcu, ikinci yarıda ise kiralık olarak Braga forması giydi. Bonservisi Paris Saint-Germain’de bulunan Senegal asıllı İtalyan futbolcu, kariyeri boyunca toplamda 111 resmi maça çıktı. 20 yaşındaki Ndour, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 2 asistle mücadele ederek yeteneklerini kanıtladı.

Beşiktaş'ta Cher Ndour Transferi Yakın

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Cher Ndour Transferi Yakın
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin