1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Matrix 4’ün çekimlerine önümüzdeki ay başlanıyor!

Matrix 4’ün çekimlerine önümüzdeki ay başlanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema tarihinin en önemli bilim kurgu filmleri arasında gösterilen Matrix serisinin yeni projesi 2019 Ağustos’ta duyuruldu ve bu da sinema severlerin heyecanlanmasına neden oldu.

Project Ice Cream olarak adlandırılan yeni Matrix filmi ile ilgili net bilgiler elimizde henüz yok. Sadece belli başlı iddialar bulunuyor.

Ortaya atılan bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Matrix 4’ün çekimlerine başlanacak tarih belirtildi. Matrix 4’ün yapım çalışmaları Warner Bros. tarafından yürütülüyor. Bu güne kadar oraya çıkanlara göre eanu Reeves’i yine Neo ve Carrie-Anne Moss’u da Trinity olarak göreceğiz.

Önceki filmler, Lily Wachowski ile Lana Wachowski tarafından yazılıp yönetilmişti. Matrix 4 ise sadece Lana Wachowski tarafından yönetilecek.

Oyuncu kadrosunda ise şu ana kadar ortaya çıkan isimler arasında Max Riemelt, Toby Onwumere, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Jessica Henwick ve Yahya Abdul-Mateen II bulunuyor. Yahya Abdul-Mateen II, Matrix 4’te Morpheus rolü ile karşımıza çıkacak. Fakat bu iddia henüz doğrulanmadı.

Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Matrix 4’ün çekimlerine 5 Şubat ile 1 Mart arasında başlanacak. Yani çok kısa bir süre kaldı. Aynı iddiaya göre çekimler ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki San Francisco şehrinde yapılacak.

Tekrar belirtmemiz gerekirse, bahsedilenler şu an için iddia, herhangi bir yerden resmiyet kazanmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Matrix 4’ün çekimlerine önümüzdeki ay başlanıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin