1. Haberler
  2. Spor
  3. Chelsea’de Üç Yıldız Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı

Chelsea’de Üç Yıldız Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chelsea’de Şok Gelişme: Üç Yıldız Futbolcu Kadro Dışı

Chelsea'de Şok Gelişme: Üç Yıldız Futbolcu Kadro Dışı

Haber Merkezi – Chelsea, teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdıktan sonra, takımın yeni patronu Enzo Maresca oldu. Ancak, bu değişiklik beraberinde bazı büyük kararları da getirdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Chelsea bu sezon gerçekleştirdiği 8 yeni transfer ile toplamda 128 milyon euro harcarken, 3 önemli futbolcusuna kapıyı gösterdi.

3 Oyuncuya “Kulüp Bul” İsteği

Yeni teknik direktör Maresca’nın planları arasında yer almayan bu 3 futbolcudan, kulüp bulmaları istendi. Bu oyuncular arasında Romelu Lukaku, Trevoh Chalobah ve Armando Broja bulunuyor.

  • Romelu Lukaku: Geçtiğimiz sezonu Roma’da kiralık olarak geçiren Lukaku, Inter’den 113 milyon euro bedelle transfer edilmişti. İtalyan ekibinde oynadığı 47 maçta 21 gol atıp 4 asist yaparak dikkat çekmişti.
  • Trevoh Chalobah: Genç savunma oyuncusu, Chelsea’nin altyapısından yetişmiş ve A takımda önemli süreler almıştı. Ancak yeni dönemde kadroda yer bulamaması, geleceği açısından belirsizlik yarattı.
  • Armando Broja: Geçen sezon Southampton’da kiralık olarak oynamış olan Broja, potansiyeli ile dikkat çekmesine rağmen, Maresca’nın planlarında yer almadı.

Bu gelişmeler, Chelsea’nin kadro yapılanması açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Kulübün, bu 3 oyuncu ile yollarını ayırarak yeni bir sayfa açmayı hedeflediği anlaşılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Chelsea’de Üç Yıldız Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin