1. Haberler
  2. Spor
  3. Aston Villa’dan Lucas Digne Gelişmeleri: Galatasaray İlgisi ve Kiralık Transfer Olasılığı

Aston Villa’dan Lucas Digne Gelişmeleri: Galatasaray İlgisi ve Kiralık Transfer Olasılığı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aston Villa’dan Lucas Digne Gelişmeleri

Aston Villa'dan Lucas Digne Gelişmeleri

Aston Villa, Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Lucas Digne’i kadrosunda düşünmüyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; sol bek pozisyonu için Chelsea’den Ian Maatsen’i transfer eden Aston Villa, mevcut oyuncularından Alex Moreno ve Lucas Digne’den birini göndermeyi planlıyor.

Galatasaray İçin İkna Süreci

Galatasaray’ın Digne için yaptığı kiralık teklif, Premier Lig ekibi tarafından cazip bulunmasına rağmen, Fransız futbolcu bu teklifi geri çevirmiş durumda. Aston Villa’nın, Lucas Digne’i ikna ederek bu transferi gerçekleştirmek için çaba gösterdiği belirtiliyor. Villa’nın Galatasaray ile iletişimini koparmak istemediği ve bu konuda ilerleyen günlerde yeni gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.

Kiralık Transfer Olabilir

Aston Villa’nın unutulmaz futbolcularından Alan Hutton, Lucas Digne’in Galatasaray’a transferinin iyi bir seçenek olabileceğini dile getirdi. Hutton, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ın ilgisi olduğunu biliyorum ancak Lucas Digne bu teklifi reddetti. Şu anda Aston Villa kadrosunda üç sol bek bulunuyor. Lucas Digne’in kiralık gitmesi bir çözüm olabilir. Kiralık gitmesi en mantıklısı çünkü bir takımın aynı pozisyonda üç oyuncuya ihtiyacı yok,” yorumunu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aston Villa’dan Lucas Digne Gelişmeleri: Galatasaray İlgisi ve Kiralık Transfer Olasılığı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin