1. Haberler
  2. Spor
  3. 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Nesrin Baş’ın Veda Maçı

2024 Olimpiyat Oyunları’nda Nesrin Baş’ın Veda Maçı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Olimpiyat Oyunları’nda Heyecan Dolu Anlar

2024 Olimpiyat Oyunları'nda Heyecan Dolu Anlar

Fransa’nın büyüleyici başkenti Paris, 2024 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yaparken, heyecan dolu güreş müsabakaları da devam ediyor. Champ de Mars Arena’da düzenlenen karşılaşmalar, spor severlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Bu çerçevede, kadınlar 62 kiloda mücadele eden Nesrin Baş, ABD’li güreşçi Kayla Colleen Miracle ile karşı karşıya geldi ve maçı 12-2’lik bir skorla kaybetti.

2024 Olimpiyat Oyunları'nda Nesrin Baş'ın Veda Maçı

Nesrin, Olimpiyat Oyunları’na Veda Etti

Maçın ardından, Miracle’ın finale yükselmemesi nedeniyle repesaj şansını kaybeden Nesrin Baş, son 16 turunda turnuvaya veda etti. Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarına hakim olamayan genç sporcu, büyük bir üzüntü yaşadı. Bu esnada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ona destek olmak için yanına geldi ve teselli etti.

“Ben Elimden Geleni Yaptım Ama Bazen Olmuyor”

Nesrin Baş, AA muhabirine verdiği röportajda, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Ben elimden geleni yaptım ama bazen olmuyor. Burada olmak da gerçekten gurur verici. Çok çalıştım, emek verdim ama bazen nasip olmayınca olmuyor. 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’nda ülkeme ve Beşiktaş’ıma altın madalyayı getireceğime inanıyorum. Emek veren, dua eden herkese çok teşekkür ederim.”

2024 Olimpiyat Oyunları'nda Nesrin Baş'ın Veda Maçı

“Nesrin’i Büyük Başarılarla Görmek İstiyoruz”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, güreşte Nesrin Baş ve Taha Akgül’ün müsabakalarını, İsveç Kralı Carl 16. Gustaf ve Dünya Güreş Birliği Başkanı Nenad Lalovic ile birlikte takip ettiğini belirtti. Arat, sözlerine şöyle devam etti:

  • “Nesrin, Beşiktaş’ın ve Türk Milli Takımı’nın önemli bir sporcusu. Bugün olimpiyatlardaki ilk maçına çıktı. Aynı zamanda dünya gençler şampiyonu. Beşiktaş’ın büyük gururlarından biri. Bugün bizleri, Beşiktaş’ımızı, ay-yıldızı burada temsil ettiğin için sana çok teşekkür ediyorum.”
  • “Senin maçını İsveç Kralı’yla seyrettim. Burada dünyanın en önemli sporcuları da maç kaybedebilir. Unutma ki sen, dünyanın ilk 16’sının içindesin. İnşallah Los Angeles 2028’de Nesrin’i büyük başarılarla görmek istiyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Olimpiyat Oyunları’nda Nesrin Baş’ın Veda Maçı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin