1. Haberler
  2. Magazin
  3. Katie Price’ın Estetik Ameliyatı ve Gözaltı Skandalı

Katie Price’ın Estetik Ameliyatı ve Gözaltı Skandalı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katie Price’ın Estetik Macerası

Katie Price'ın Estetik Macerası

46 yaşındaki Katie Price, yaptırdığı estetik operasyonlarla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, estetik ameliyat için Türkiye’ye tekrar gelen Price, 426 BİN TL’lik Harcama Yaptı. Altıncı kez yüz gerdirme ameliyatı geçiren Price’ın bu işlemi için 10 bin sterlin ödediği öğrenildi.

Türkiye’deki estetik operasyonunun ardından, Heathrow Havalimanı’na döndüğünde ilginç bir olayla karşılaştı. ALACAKLILAR PEŞİNE DÜŞTÜ Başka bir skandalla daha anılan model, Türkiye’den döndüğü sırada hakkında açılan borç davasının duruşmasına katılmadığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Yüz gerdirme operasyonunu geçirdiği sevgilisi JJ Slater ile birlikte gerçekleştirmişti.

Katie Price'ın Estetik Ameliyatı ve Gözaltı Skandalı

31 yaşındaki sevgilisi, gözaltına alınan Price’ın bavullarını alarak havalimanından ayrıldı. Dün geceyi nezarette geçiren Katie Price, bugün mahkemeye çıkarılacak. ESTETİĞE PARA VAR 2019 yılında iflas ettiğini açıklayan Price, geçen ay iflas davasının duruşmasına katılması gerekiyordu. Ancak ünlü model, bu duruşmaya katılmak yerine estetik yaptırmak için sevgilisi ve oğluyla birlikte Türkiye’de tatil yapmayı tercih etti.

Katie Price'ın Estetik Ameliyatı ve Gözaltı Skandalı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Katie Price’ın Estetik Ameliyatı ve Gözaltı Skandalı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin