1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat’ın Tutukluluğu Devam Ediyor

Dilan Polat’ın Tutukluluğu Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğu, kamuoyunda geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. İlgili soruşturma kapsamındaki detaylar da sürekli olarak gündeme gelmekte. Polat çifti hakkında hazırlanan 909 sayfalık MASAK raporunda, Dilan Polat’ın ticari ve finansal işlemler üzerindeki karar yetkisinin bulunmadığı, bu yetkinin eşi Engin Polat’a ait olduğu vurgulanıyor.

Dilan Polat'ın Tutukluluğu Devam Ediyor

MASAK raporunun ardından, Dilan Polat’ın avukatları, müvekkillerinin tahliyesi için ardışık başvurular gerçekleştirdi. Ancak, yargılanmaları önümüzdeki ay başlayacak olan Polat çiftinin avukatlarının tahliye ve ev hapsi talepleri, mahkeme tarafından reddedildi. Ret kararının gerekçesi ise ‘Dilan Polat’ın savunmasının henüz alınmamış olması, delillerin toplanma aşamasında bulunması ve bu delillerin karartılma ihtimali’ olarak belirtildi.

Dilan Polat'ın Tutukluluğu Devam Ediyor

Tutukluluk İncelemesi

Bugün, Dilan Polat’ın davasına bakmakla görevli Anadolu 2. Adliye Ceza Mahkemesi, tutukluluk haline dair incelemelerde bulunacak. Mahkeme, Polat çiftinin tahliye edilip edilmeyeceği konusunda bir kez daha karar vermesi bekleniyor.

Dilan Polat'ın Tutukluluğu Devam Ediyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat’ın Tutukluluğu Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin