1. Haberler
  2. Spor
  3. Özhan Pulat: ‘Sahada Savaşan Bir Takım İzletmek İstiyoruz’

Özhan Pulat: ‘Sahada Savaşan Bir Takım İzletmek İstiyoruz’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat’tan Açıklamalar

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat'tan Açıklamalar

AA Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un yeni teknik direktörü Özhan Pulat, takımının sahada daha agresif ve mücadeleci bir futbol sergilemesini hedeflediklerini ifade etti. Pulat, “Sahada savaşan, her yerde baskı yapan bir takım izletmek istiyoruz,” dedi.

“Her Yerde Baskı Yapan Bir Takım İzletmek İstiyoruz”

Pulat, bu sezon taraftarlarının keyif alacağı bir futbol sergilemek için çaba göstereceklerini belirtti. “Hiçbir takım lige yüzde 100 performansla başlamıyor. Biz de ‘İlk haftadan yüzde 100 başlıyoruz’ dersek, bu doğru olmaz,” diyerek, takımın hedeflerinin zamanla tam formunu bulmak olduğunu vurguladı. Özellikle, sakatlıksız, hem skor alan hem de mücadele eden bir ekip oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Pulat, “Teknik adamlık felsefemde savaşma, mücadele etme ve bu ruhu sahaya yansıtma ön planda. Futbolcularımız da şu ana kadar bunu iyi bir şekilde uyguladı. Yüzde 100 duruma geldiğimizde, sahada savaşan ve her yerde baskı yapan bir takım izletmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

“Galatasaray Karşısında Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız”

Yeni sezonun ilk maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Pulat, tüm rakiplerine saygı duyduklarını belirtti. Ligde her takımın galibiyet hedeflediğini dile getiren Pulat, “Bu noktada karakterli, fair play çerçevesinde oyun oynamak istiyoruz. Galatasaray karşısında taraftarımıza mahcup olmamak, iyi bir futbol sergilemek ve orada iyi bir mücadele vermek için elimizden geleni yapacağız,” dedi.

Özhan Pulat: 'Sahada Savaşan Bir Takım İzletmek İstiyoruz'

“Kardeşçe Bir Sezon Geçmesini İstiyoruz”

Pulat, geçen sezonun kadrosunu genel itibarıyla koruduklarını belirterek, takımda 3 veya 4 yeni oyuncu almayı planladıklarını söyledi. “Varsayımlar üzerinden konuşmayı doğru bulmuyorum ama takımımızın düşme korkusu yaşamadan, sahada taraftarını mutlu eden bir profil oluşturacağını söyleyebilirim. Hatayspor’da fair play ruhu var. Kardeşçe bir sezon geçmesini istiyoruz. Umarım geçmiş sezonlarda olduğu gibi taraftarını mutlu eden, ülke futboluna renk katan bir takım hüviyetinde ligi tamamlarız,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Özhan Pulat, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremler sonrası Hatay halkına moral vermek istediklerini ve taraftarlarını mutlu etmek için sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özhan Pulat: ‘Sahada Savaşan Bir Takım İzletmek İstiyoruz’
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin