1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Transfer Gelişmeleri: Alex Oxlade-Chamberlain Ayrılmak İstiyor

Beşiktaş’ta Transfer Gelişmeleri: Alex Oxlade-Chamberlain Ayrılmak İstiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Gidenler ve Gelenler

Beşiktaş'ta Gidenler ve Gelenler

Beşiktaş, Galatasaray karşısında elde ettiği 5-0’lık galibiyetle Süper Kupa’yı kazanmasının ardından, kadrosunda bazı değişiklikler yapma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekip, Daniel Amartey, Francisco Montero, Vincent Aboubakar ve Alex Oxlade-Chamberlain ile yollarını ayırmayı hedefliyor; ancak şu ana kadar istedikleri anlaşmaları gerçekleştirebilmiş değiller.

Özellikle geçen sezon beklentilerin altında kalan ve sakatlık sorunları nedeniyle düzenli olarak forma şansı bulamayan Alex Oxlade-Chamberlain, kulübe ayrılmak istediğini bildirdi. “6 Milyonu Euroyu Verin, Gideyim” diyerek yönetime teklifini ileten 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiltere Premier Lig ve Championship’ten kendisine talip olan kulüpler olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ta Transfer Gelişmeleri: Alex Oxlade-Chamberlain Ayrılmak İstiyor

Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş’tan ayrılmak için iki yıl içerisinde kazanacağı toplam 6 milyon euroyu talep ediyor. Ancak Beşiktaş yönetimi, futbolcunun ayrılma isteğine rağmen, kendisine yapılan tekliflerdeki maaş farkını kapatmaya razı görünüyor.

Geçtiğimiz Sezon Performansı

  • Beşiktaş’a Liverpool’dan bedelsiz olarak transfer olan Oxlade-Chamberlain, siyah-beyazlı formayla 30 resmi maçta görev aldı.
  • Bu maçlarda 4 gol atıp, 1 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

Oynadığı süre boyunca takım arkadaşlarıyla uyum sağlamaya çalışsa da, sakatlıkları nedeniyle istenilen performansı sergileyemedi. Bu durum, hem oyuncunun hem de kulüp yönetiminin gelecekteki planlarını etkileyen bir unsur olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Transfer Gelişmeleri: Alex Oxlade-Chamberlain Ayrılmak İstiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin