1. Haberler
  2. Spor
  3. David Neres Transferinde Napoli’den Anlaşma

David Neres Transferinde Napoli’den Anlaşma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

David Neres Transferinde Napoli’den Önemli Adım

David Neres Transferinde Napoli'den Önemli Adım

Beşiktaş’ın transfer gündeminde daha önce yer alan David Neres için İtalyan kulübü Napoli önemli bir gelişme kaydetti. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Napoli, Brezilyalı kanat oyuncusu David Neres ile yıllık 2.2 milyon euro maaş üzerinden 5 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaşma sağladı.

Benfica ile Napoli arasındaki görüşmeler halen devam ederken, transferin 23 milyon euro bonservis bedeliyle gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

Çok Yönlü Oyun Yeteneği

27 yaşındaki David Neres, sağ kanatın yanı sıra sol kanat ve on numara pozisyonlarında da etkili bir şekilde oynayabilme yeteneğine sahip. Bu çok yönlülüğü, onu takımlar için değerli bir oyuncu haline getiriyor.

Uzun Süreli Sözleşme

Neres’in, Benfica ile 30 Haziran 2027’ye kadar devam eden bir kontratı bulunuyor. Bu durum, Napoli’nin transfer sürecini etkileyen önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Kariyer Özeti

David Neres, kariyeri boyunca Sao Paulo, Shakhtar Donetsk, Ajax ve Benfica gibi prestijli kulüplerde forma giydi. Toplamda 281 maçta sahne alan yıldız oyuncu, bu süre zarfında 74 gol atarken, 69 asist yaparak önemli bir katkı sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
David Neres Transferinde Napoli’den Anlaşma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin