1. Haberler
  2. Spor
  3. Wilfried Zaha’nın Crystal Palace’a Dönüşü Gündemde

Wilfried Zaha’nın Crystal Palace’a Dönüşü Gündemde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Galatasaray’da bekleneni veremeyen Wilfried Zaha için eski kulübü Crystal Palace’ın devreye girdiği bildirildi. 31 yaşındaki Fildişi Sahilli kanat oyuncusunun, Süper Kupa’da Beşiktaş’a 5-0’lık mağlubiyetin ardından kulüpten ayrılmak istemesi ve İngiltere Premier Lig’e dönme arzusunun bulunduğu ifade ediliyor.

Wilfried Zaha'nın Crystal Palace'a Dönüşü Gündemde

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Zaha’nın, Crystal Palace’a üçüncü kez döneceği iddia ediliyor. Premier Lig’i Özledi başlığı altında, Telegraph gazetesinin haberine göre; Zaha’nın geçen yaz serbest oyuncu olarak Galatasaray’a transfer olmasının ardından, bu yaz yeni bir seçenek arayabileceği ve Premier Lig’de oynamak için tekrar fırsat kolladığı öne sürülüyor.

Haberde, Galatasaray’ın Zaha’nın maaşını karşılaması durumunda bu transferin gerçekleşebileceği vurgulanıyor. Crystal Palace, Zaha’nın kulübüyle olan köklü bağını ve Premier Lig’deki etkileyici performansını dikkate alarak, oyuncunun maaşını ödemeye istekli olduğu belirtiliyor.

Kulüp Başkanı ile İyi İlişkileri Var

Zaha’nın, Crystal Palace kulüp başkanı Steve Parish ve futbol direktörü Dougie Freedman ile iyi ilişkileri olduğu da ifade ediliyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 30’u ligde, 9’u ise Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde olmak üzere toplam 42 maça çıkan Zaha, 10 gol ve 5 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Wilfried Zaha’nın Crystal Palace’a Dönüşü Gündemde
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin