1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Aboubakar Krizi Derinleşiyor

Beşiktaş’ta Aboubakar Krizi Derinleşiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Aboubakar Krizi Büyüyor

Beşiktaş'ta Aboubakar Krizi Büyüyor

Beşiktaş, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar ile ilgili yaşanan kriz giderek derinleşiyor. Ocak ayından bu yana kendisine yeni bir takım arayan Aboubakar, Brezilya’dan gelen bazı teklifleri değerlendirmeye almıştı. Bu teklifler, Beşiktaş’ta kazandığı paraya yaklaşan miktarlarda oldu; ancak Aboubakar, bu önerilere olumlu yanıt vermedi.

Son olarak, Aboubakar’a Fas ekibi Wydad Kazablanka’dan bir teklif geldi. Eğer Aboubakar bu teklifi kabul ederse, Beşiktaş yönetimi, herhangi bir tereddüt yaşamadan futbolcunun bonservisini alacak ve hatta özel bir uçak kiralayarak onu Kazablanka’ya gönderecek.

BEŞİKTAŞ DÜNDEN RAZI

Ciro Immobile’nin transferinin ardından tamamen gözden düşen Aboubakar için Beşiktaş, bu durumu fırsata çevirmeyi planlıyor. Kulüp, futbolcunun yeni bir takım bulmasını gerektiği gibi desteklemekte kararlı.

İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezon 34 maçta forma giyen Aboubakar, bunların 19’unu ilk 11’de tamamladı. 12 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen Kamerunlu forvet, geçen sezonun önemli oyuncularından biri olarak dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Aboubakar Krizi Derinleşiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin