1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung, Galaxy A Modellerine Yapay Zeka Desteği Getiriyor

Samsung, Galaxy A Modellerine Yapay Zeka Desteği Getiriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’dan Yeni Galaxy A Modellerine Yapay Zeka Desteği

Samsung'dan Yeni Galaxy A Modellerine Yapay Zeka Desteği

Haber Merkezi – Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bu yılın başında düzenlediği büyük etkinlikte merakla beklenen Galaxy S24 serisini tanıttı. Beklendiği üzere, bu yeni telefon modelleri, kullanıcı deneyimini zenginleştiren yapay zeka ile güçlendirilmiş birçok özellik sunuyor. Galaxy S24 sahipleri, bu yenilikçi özelliklerin keyfini çıkarmaya başladılar. Ayrıca, bu özelliklerin bazıları daha sonra diğer modeller için de güncellemeler ile sunuldu.

GÜNCELLEME GALAXY A SERİSİNE DE GELECEK

Samsung, Galaxy S24 ile başlattığı bu yapay zeka devrimini şimdi de Galaxy A serisi telefonlara taşıma kararı aldı. Edinilen bilgilere göre, Galaxy A35 ve Galaxy A55, yapay zeka özelliklerine sahip olan ilk Galaxy A serisi modelleri olacak. Bu telefonlar için, içeriğinde yapay zeka özelliklerini barındıran “One UI 6.1.1” güncellemesi, bu ay ve önümüzdeki ay itibarıyla kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Ancak, Samsung’un Galaxy S24 için sunduğu tüm Galaxy AI özelliklerini, Galaxy A serisi telefonlara entegre etmeyeceği de belirtiliyor. Hangi yapay zeka özelliklerinin Galaxy A modellerinde eksik olacağı ise şu an için netlik kazanmış değil. Bu durum, kullanıcılar arasında merak uyandırırken, Samsung’un bu güncellemelerle hangi yenilikleri sunacağı da heyecanla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung, Galaxy A Modellerine Yapay Zeka Desteği Getiriyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin