1. Haberler
  2. Spor
  3. Novak Djokovic’ten Hande Baladın’a Destek Mesajı

Novak Djokovic’ten Hande Baladın’a Destek Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda tenis branşında tek erkekler finalinde, İspanyol rakibi Carlos Alcaraz’ı 7-6’lık setlerle 2-0 mağlup ederek altın madalyayı kazanan Sırp tenisçi Novak Djokovic, Türkiye ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Hande Baladın hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“TÜRKİYE’Yİ SEVİYORUM”

Novak Djokovic'ten Hande Baladın'a Destek Mesajı

Djokovic, Türkiye ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Türkiye’ye gitme fırsatım oldu ama bu yakın bir geçmişte gerçekleşmedi. Üç yıl önce, Türkiye-Sırbistan basketbol maçını izlemek için İstanbul’a gitmiştim. Türkiye’yi gerçekten çok seviyorum. Burası, en güzel ülkelerden biri. Umarım en kısa zamanda tekrar ziyaret edebilirim.”

“SPORCULARINIZI TAKİP EDİYORUM”

Novak Djokovic'ten Hande Baladın'a Destek Mesajı

Ayrıca, Türkiye ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın ile tanıştığını belirten Djokovic, “Sizin sporcularınızı da yakından takip ediyorum. Özellikle dün Hande Baladın ile tanışma fırsatı buldum. Ona ve voleybol takımınıza en iyi dileklerimi ilettim.” şeklinde konuştu.

Djokovic, tenis kariyerinde tarihin en çok grand slam (24) şampiyonluğu yaşayan tenisçi unvanını taşırken, bu olimpiyatlarda ilk kez altın madalya kazanma başarısını gösterdi. Bu başarı, onun kariyerine yeni bir zafer daha eklemiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Novak Djokovic’ten Hande Baladın’a Destek Mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin