1. Haberler
  2. Gündem
  3. 2025 Yılı Hac Ön Kayıt Süreci Başladı

2025 Yılı Hac Ön Kayıt Süreci Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kutsal topraklara hac ibadeti için gitmek isteyen adaylar için heyecan verici bir dönem başladı. 2025 yılı hac ön kayıt başvuruları ve kayıt yenileme işlemleri, bugün itibarıyla başlamış bulunmaktadır. Adayların, başvuru sürecine katılmak için 750 lira tutarındaki ön kayıt ücretini anlaşmalı bankalara yatırmaları gerekmektedir.

2025 Yılı Hac Ön Kayıt Süreci Başladı

Sürece Dair Önemli Detaylar

Engelli, hasta veya yaşlı olan bireyler, müracaatlarında daha önce hacca gitmemiş bir kişiyi refakatçi olarak kaydettirebilecekler. Ayrıca, 0-12 yaş arası çocuklarını hacca götürmek isteyen ebeveynler, çocuklarının ön kayıtlarını yapma hakkına sahiptir. Bu yaş grubundaki çocukların kayıtları, ebeveynlerinin kura kat sayılarını etkilemeyecek şekilde düzenlenecektir.

Son Gün: 16 Eylül

Akrabalık bağı bulunmayan kişiler, en fazla 7 kişiyle grup halinde müracaat edebilecek ve tek bir kura numarası ile kuraya katılma imkanı bulacaklar. Akrabalık bağı bulunan gruplar, 7 kişilik sınırı aşsalar bile, tek bir kura numarası için belgeleriyle birlikte müracaat edebilecekler. 2025 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 16 Eylül tarihine kadar devam edecektir. Tüm başvuru süreci, e-Devlet platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2025 Yılı Hac Ön Kayıt Süreci Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin