1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Gabriel Sara ile Anlaşma Sağladı

Galatasaray, Gabriel Sara ile Anlaşma Sağladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan Yeni Transfer: Gabriel Sara

Galatasaray'dan Yeni Transfer: Gabriel Sara

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurdu.

Galatasaray, Gabriel Sara ile Anlaşma Sağladı

BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANDI

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada, Gabriel Davi Gomes Sara ve eski kulübü Norwich City Football Club PLC arasında transfer konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Anlaşma gereği, futbolcunun eski kulübüne 3 sezon boyunca 9 eşit taksitte toplamda 18.000.000 EUR transfer bedeli ödeneceği ifade edildi. Ayrıca, futbolcu ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olacak şekilde 5 sezon için net 2.750.000 EUR sezonluk ücret ödeneceği kaydedildi.

Galatasaray, Gabriel Sara ile Anlaşma Sağladı

GALATASARAY TARİHİNDE BİR İLK

18 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan Gabriel Sara, 17 milyon euro bedelle alınan Mario Jardel’i geride bırakarak sarı-kırmızılı kulüp tarihinin en pahalı transferi olma unvanını kazandı.

“GALATASARAY İLE BİRBİRİMİZ İÇİN YARATILMIŞIZ”

Transferin resmen duyurulmasının ardından, Sara için bir imza töreni gerçekleştirildi. Galatasaray’da 20 numaralı formayı giyecek olan Sara, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sara, “Çok heyecanlıyım. Bana projeyi detaylı bir şekilde anlattılar ve buraya gelme kararı aldım. Gerçekten inanılmaz büyük bir kulüp. Instagram hesabımdan taraftarlarımızın gösterdiği heyecanı gördüm ve ben de aynı duyguları paylaşıyorum. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmayı dört gözle bekliyorum. Galatasaray ile birbirimiz için yaratılmışız,” şeklinde konuştu.

NORWICH CITY’DE GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Kariyerine Brezilya’nın Sao Paulo takımında başlayan Gabriel Sara, 2022 yılında Norwich City’e transfer oldu. Norwich City forması ile 96 maça çıkan Sara, bu süreçte 21 gol atıp 17 asist yaparak dikkat çekici bir performansa imza attı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Gabriel Sara ile Anlaşma Sağladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin