1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iOS 13.3.1 Beta 2 sürümü yayınlandı! İşte yeni eklenen özellikler…

iOS 13.3.1 Beta 2 sürümü yayınlandı! İşte yeni eklenen özellikler…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eylül 2019’da Apple tarafından yayınlanan iOS 13 için güncellemeler gelmeye devam ediyor. Her yeni güncelleme ile birlikte daha iyi performans göstermeye çalışan işletim sisteminin 13.3.1 sürümünün ikinci betası yayınlandı. Peki, iOS 13.3.1 Beta 2’nin yenilikleri neler?

iOS 13.3.1 sürümünün ilk betası 18 Aralık tarihinde yayınlandı. Apple’ın geliştiriciler için yayınladığı beta sürümleri, nihai ürünün en iyi performansa ve kararlılığa sahip olması nedeniyle gerçekleştirilen bir test aşaması.

iOS 13.3.1 Beta 2 ile neler değişiyor, yakından bakalım. Yeni sürüm ile kullanıcıların yaşadığı Posta sorunlarının çözülmesi bekleniyor. Apple detaylara çok fazla yer vermezken, belli bazı açıklamalarda bulundu.

Posta bölümündeki hatanın yanı sıra Bluetooth’da yaşanan sıkıntıların da çözüme kavuşması hedefleniyor.

İleşitim Sınırlama özelliğinde yaşanan hata nedeniyle çocuklar bilinmeyen numaradan iletişim sağlamak isteyen kişilere mesaj gönderebiliyordu. Bunun da önüne geçilmesi hedefleniyor.

Nihai sürüm olmadığı için, geliştiriciler dışında yüklenmesi pek fazla tavsiye edilmeyen iOS 13.3.1 Beta 2 Public Beta olarak yayınlandığı için istediğiniz zaman indirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iOS 13.3.1 Beta 2 sürümü yayınlandı! İşte yeni eklenen özellikler…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin