1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, İHA Süper Kupa Finalinde Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, İHA Süper Kupa Finalinde Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, İHA Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilen İHA Süper Kupa finalinde Beşiktaş, Galatasaray’ı 5-0’lık net bir skorla mağlup ederek sezonu kupa ile açmanın mutluluğunu yaşadı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, duygularını şu şekilde ifade etti:

“SEZONA KUPAYLA BAŞLADIK”

Semih, “Çok mutluyuz. Kupayla başladık sezona. Aldığımız bu iyi skorla birlikte güzel bir galibiyet elde ettik. Takım olarak iyi bir performans sergiledik ve rakibimizden üstün bir oyun ortaya koyduk. Bu, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Takım içindeki ortam oldukça sıcak ve aile gibi. Sezona kupayla başlamak bizim için son derece önemliydi. İnşallah galibiyetlerimizle devam edeceğiz,” dedi.

“HOCAMIZ ÇOK İYİ”

Maçta gol atan genç futbolcu Mustafa Hekimoğlu hakkında da konuşan Kılıçsoy, “Mustafa çok yetenekli bir futbolcu. Aramızda güzel bir bağ var. Bugün ilk golünü attı ve umarım daha birçok gol atar,” şeklinde düşüncelerini dile getirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ile olan ilişkisine de değinen Semih, “Hocamız gerçekten çok iyi. Hızlı oyun ve hücum futbolunu benimseyen bir teknik direktör. Bugün sahada bunun net bir şekilde görüldüğünü düşünüyorum,” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarların kendilerine her zaman büyük bir destek verdiğini belirten Semih Kılıçsoy, “Taraftarlarımız her daim yanımızda oluyor. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Onlara en mutlu şekilde karşılık vermek en büyük hedefimiz,” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, İHA Süper Kupa Finalinde Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin