1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Ederek Tarihi Zafer Elde Etti

Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Ederek Tarihi Zafer Elde Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Kupa’da Tarihi Bir Zafer Elde Etti

Beşiktaş, Süper Kupa'da Tarihi Bir Zafer Elde Etti

İHA Beşiktaş, Süper Kupa maçında Galatasaray’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kupa töreninin ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 Mağlup Ederek Tarihi Zafer Elde Etti

“BU KUPA GÜZEL BİR MÜJDEDİR”

Başkan Arat, sözlerine Beşiktaş taraftarına teşekkür ederek başladı. Taraftarların takımlarını desteklemelerinin önemine vurgu yaptı:

  • “Beşiktaş çok büyük bir camia. Sıkıntılı bir sezon geçirmemize rağmen, yönetime geldiğimiz 8 ay içerisinde iki kupa kazandık. Bu, sadece sezonun başlangıcıdır.”
  • “Bugün 11. kupamızı kazandık. Bir tane kupayı saymıyorlar ama federasyona müracaatımızı yapacağız. Süper Kupa’daki rekor Beşiktaş’a geçiyor.”
  • “Bugün takım çok iyi oynadı. Hocamız ve teknik ekibimiz bu maça çok iyi hazırlandı.”
  • “Bu galibiyeti Beşiktaş camiası olarak gururla yaşıyoruz. Unutmayalım ki, bundan sonra en önemli olan ligdir. Bu kupa, Beşiktaş taraftarına güzel bir müjdedir.”

Arat, maçın centilmence geçtiğini ve iki takımın da sportmenlik örneği sergilediğini belirtti. “Tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum” dedi.

“BUGÜNÜN EN BÜYÜK TRANSFERİ MUSTAFA’YDı”

Transfer çalışmaları hakkında gelen soruları yanıtlarken, Arat, “Bugünün en büyük transferi Mustafa’ydı (Hekimoğlu). O yüzden Mustafa’yı takip edin.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, takımın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve son derece iyi çalıştıklarını belirtti:

  • “Ciro, dünyada kendini kanıtlamış bir oyuncu. Bu bir takım oyunu, bu bir mücadele.”
  • “Yarın sabah Beşiktaş, yeni hedefine koşmak zorundadır ve koşacaktır.”
  • “Bugün Beşiktaş Onana’yı da kazandı. Beşiktaş iyi yolda, bu yolda devam edecektir.”

“UMARIM SEZON BOYUNCA DESTEĞİ GÖRÜRÜZ”

Yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Hasan Arat, “Gio hocanın ilk maçında almış olduğu sonucu çok anlamlı buluyorum. Taraftar, Gio’yu bağrına bastı. Umarım tüm sezon boyunca sürdürülebilir desteği görürüz.” şeklinde konuştu.

“KARTALI SALINCAĞA BİNDİRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

Arat, ezeli rakip camialara da mesaj vererek, “Bu yıl bizim sahamızda, rakip camia hoş olmayan bir tweet atmıştı. Kartalı salıncağa bindirmişti. Şunu kimse unutmasın; kartalı salıncağa bindirmeye kimsenin gücü yetmez.” dedi.

Arat, Beşiktaş olarak Türkiye’nin en centilmen kulübü olduklarını ve bu tür olumsuz girişimlerde bulunmayacaklarını ifade etti. “Bu galibiyeti soğukkanlılıkla yaşayacağız. Beşiktaş camiası fevkalade üzülmüştür ama bugün futbolcuların cevabı sahada verilmiştir. Beşiktaş’ın yolu açık, şansı bol olsun. Allah Beşiktaş’ı ve Türkiye’mizi nazarlardan korusun.” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Ederek Tarihi Zafer Elde Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin