1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kahramanmaraş’ta Yusuf Dikeç’in Olimpiyat Başarısı ve Ailesinin Gururu

Kahramanmaraş’ta Yusuf Dikeç’in Olimpiyat Başarısı ve Ailesinin Gururu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta Sevinç: Yusuf Dikeç’in Olimpiyat Başarısı

Kahramanmaraş'ta Sevinç: Yusuf Dikeç'in Olimpiyat Başarısı

Türkiye’ye havalı tabanca karışık takım mücadelesinde ilk olimpiyat madalyasını kazandıran ve atış tarzıyla büyük ilgi çeken Yusuf Dikeç’in memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde büyük bir sevinç yaşanıyor. Milli sporcunun annesi Hanife Dikeç, oğlunun olimpiyat madalyasını kazanmasının mutluluğunu ve gururunu dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta Yusuf Dikeç'in Olimpiyat Başarısı ve Ailesinin Gururu

Yusuf Dikeç’in yarışmalarını televizyondan izlediklerini ifade eden Hanife Dikeç, “Mutluyum, gururluyum. Oğlum yarışmadan sonra aradı, telefonla görüştük. Yaşlı olduğum için çok konuşamadım ama kızım onunla daha fazla sohbet etti. Vatan sağ olsun, milletimiz var olsun; Yusuf ile gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Yarışmadaki Gibi Sakin

Yusuf Dikeç’in ablası Yüksel Dikeç de kardeşinin başarısından dolayı büyük bir mutluluk içerisinde olduklarını belirtti. Yüksel Dikeç, “Kardeşimin başarısından dolayı sevinçliyiz, mutluyuz. Altın madalyayı 2 puanla kaybettik ama yine de gümüş madalya kazandık. Altın madalyayı alamadığımız için içten bir üzüntü de var,” dedi.

Yüksel Dikeç, milli sporcu ile yarışmadan önce ve sonra telefonla konuşma fırsatı bulduklarını aktararak, “Hiç heyecanlı değildi, yarışmadaki gibi sakindi. Televizyonda onun müsabakalarını izlerken ben ondan daha fazla heyecanlandım. İnşallah Kahramanmaraş’a gelmesini dört gözle bekliyoruz. Gelince de beraber bu mutluluğu paylaşacağız,” ifadelerini kullandı.

Yüksel Dikeç, olimpiyat madalyası getiren atışındaki duruşuyla dikkat çeken kardeşinin “her zaman rahat birisi olduğunu” vurgulayarak, bu durumun onun başarısında önemli bir rol oynadığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kahramanmaraş’ta Yusuf Dikeç’in Olimpiyat Başarısı ve Ailesinin Gururu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin