1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeni Nesil Volkswagen Transporter Türkiye’de Üretilecek

Yeni Nesil Volkswagen Transporter Türkiye’de Üretilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Ford ve Volkswagen iş birliği ile geliştirilmekte olan yeni nesil Volkswagen Transporter’ın, Ford Otosan’ın Kocaeli fabrikasında üretileceği geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Bu yeni model, Ford Transit Custom ile aynı platform üzerinde inşa edilecek. Volkswagen Transporter, iki ve üç sıra koltuklu versiyonları ile kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Yeni Nesil Volkswagen Transporter Türkiye'de Üretilecek

Türkiye’de üretimi gerçekleştirilecek olan Volkswagen Transporter, Ford Transit’in yeniden markalanmış bir versiyonu olarak pazara sunulacak. Araç, benzinli Plug-in hibrit, dizel ve tam elektrikli olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. Bu yeni nesil model, Türkiye’den dünya pazarlarına ihraç edilecek.

YENİ TRANSPORTER NELER SUNUYOR

Yeni Volkswagen Transporter, 2.0 litrelik dizel motor seçenekleri ile önden çekişli olarak 109, 148 ve 168 beygir güç sunabiliyor. Dört tekerden çekişli modellerde ise 148 ve 168 beygirlik güç seçenekleri mevcut. Plug-in hibrit motor seçeneği, 2,5 litrelik benzinli bir motora sahip olup, 16,5 kWh batarya ile desteklenen tek bir elektrikli motor ile birlikte geliyor. Bu hibrit model, toplamda 229 beygir güç üretiyor. Volkswagen, hibrit versiyondaki bataryanın menzil değerleri hakkında net bir bilgi paylaşmamış olsa da, Transit Custom’ın şehir içindeki menzilinin 56 kilometreye kadar çıkabildiği belirtiliyor.

ELEKTRİKLİ VERSİYON DA VAR

Yeni Transporter’ın tam elektrikli versiyonunda ise tüm motor seçeneklerinde tek bir elektrik motoru bulunuyor. Bu motor, 134, 215 ve 282 beygirlik farklı güç seçeneklerine sahip. Tüm elektrikli versiyonlar, 336 kilometre menzil sunan 64 kWh’lik bir batarya ile standart olarak geliyor. Bu özellik, şehir içindeki kullanımlar için oldukça pratik bir çözüm sunuyor.

Yeni Nesil Volkswagen Transporter Türkiye'de Üretilecek

Yeni Volkswagen Transporter’ın iç mekanında, ikiz modelinde olduğu gibi 12 inç dijital gösterge paneli ve 13 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Kullanıcılar için standart olarak USB A ve USB C portlarının yanı sıra, 230V güç çıkışı gibi opsiyonel özellikler de sunulmakta. Yeni Transporter, üç veya beş koltuklu panelvan, altı koltuğa sahip çift kabinli van ve dokuz koltuklu minibüs (Caravelle) versiyonları ile geniş bir yelpazede satışa sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Nesil Volkswagen Transporter Türkiye’de Üretilecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin