1. Haberler
  2. Spor
  3. Ajdin Hasic’in MKS Cracovia’ya Transferi

Ajdin Hasic’in MKS Cracovia’ya Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ajdin Hasic’in Yeni Takımı Belli Oldu

Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen Ajdin Hasic’in yeni adresi Polonya’nın MKS Cracovia takımı oldu. Siyah-beyazlı kulüp, 22 yaşındaki genç oyuncunun transferinin gerçekleştiğini resmen açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Ajdin Hasic’in nihai transferi hususunda MKS Cracovia SSA Kraków ile anlaşmaya varılmıştır. Ajdin Hasic’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Polonya’ya Gitti

Polonya'ya Gitti

Ajdin Hasic, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi imzayı atmak üzere Polonya’ya doğru yola çıktı. Hasic’in yeni kulübü ile yapacağı sözleşme, kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Sonraki Satıştan Pay Var

Beşiktaş, Hasic’in yıllık 400 bin euro olan maaşından tasarruf ederek kulübe önemli bir ekonomik katkı sağladı. Ayrıca, siyah-beyazlı yönetim, Bosnalı kanat oyuncusunun sözleşmesine sonraki satışlarından pay alma maddesi ekledi. Bu durum, Hasic’in gelecekteki başarısının kulübe finansal olarak da katkı sağlayabileceği anlamına geliyor.

Beşiktaş forması altında yalnızca 13 kez sahaya çıkan Hasic, bu süreçte 2 gol atma başarısını gösterdi. Genç oyuncunun yeni takımında daha fazla fırsat bulması ve gelişimi için uygun bir ortamda olacağı düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ajdin Hasic’in MKS Cracovia’ya Transferi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin