1. Haberler
  2. Spor
  3. Carlo Ancelotti’den Arda Güler Hakkında Önemli Açıklamalar

Carlo Ancelotti’den Arda Güler Hakkında Önemli Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arda Güler Hakkında Carlo Ancelotti’nin Açıklamaları

Arda Güler Hakkında Carlo Ancelotti'nin Açıklamaları

Haber Merkezi – İspanyol devi Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İtalya’nın köklü takımlarından Milan ile bir hazırlık maçı yapan ekip, bu karşılaşmada teknik direktör Carlo Ancelotti’nin dikkat çekici açıklamalarına sahne oldu. Ancelotti, genç milli yıldız Arda Güler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“TARİHİN EN İYİLERİNDEN BİRİ OLABİLİR”

Arda Güler’in tatil döneminde gösterdiği özveri ve çalışkanlığı vurgulayan Ancelotti, “Arda, tatilde çok iyi çalıştı ve şimdi daha güçlü, daha dirençli bir şekilde geri döndü. Eğer gelecekte orta saha oyuncusu olarak görev alırsa, tarihin en iyilerinden biri olabilir.” şeklinde konuştu. Ancelotti, Arda’nın gelişimi için umut dolu ifadeler kullandı.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler Hakkında Önemli Açıklamalar

Deneyimli teknik direktör sözlerine devam ederek, “Arda’nın en iyi pozisyonu 10 numara ya da biraz daha orta sahada. Solda oynaması onun için verimli olmayabilir çünkü sol ayaklı bir oyuncu olarak sağda daha fazla şut fırsatı bulabiliyor. Bu sezon onun için çok önemli olacak, daha büyük bir rol üstlenecek.” ifadelerini kullandı.

“HARİKA BİR EURO GEÇİRDİ”

Ayrıca, Real Madrid’in tecrübeli oyuncularından Lucas Vazquez de Arda Güler hakkında olumlu görüşlerini paylaştı. Vazquez, “Arda, geçtiğimiz sezonu çok güçlü bir şekilde tamamladı ve mükemmel bir Euro geçirdi. Onun büyük bir potansiyeli var, harika bir tutumu ve öğrenmeye olan arzusuyla dikkat çekiyor. Bu da sahada kendisini fazlasıyla gösteriyor. Bu sezon ondan kesinlikle unutulmaz anlar göreceğiz.” şeklinde konuştu.

“45 DAKİKA SAHADA KALDI”

Milan’ın 1-0 galip geldiği hazırlık maçında, Real Madrid formasıyla sahaya ilk 11’de çıkan Arda Güler, bu maçta toplam 45 dakika süre aldı. Arda’nın maçtaki performansı ise şu şekildeydi:

  • 34 topla buluşma
  • 19/21 pas isabeti
  • 1/3 orta isabeti
  • 1/1 şut isabeti
  • 1/1 çalım
  • 2 top kapma
  • 4/8 ikili mücadele kazanma

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Carlo Ancelotti’den Arda Güler Hakkında Önemli Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin