1. Haberler
  2. Spor
  3. Nihat Kahveci’den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Nihat Kahveci’den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nihat Kahveci’den Fenerbahçe Değerlendirmesi

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Değerlendirmesi

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano’yu evinde 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Kontraspor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, bu maçta en iyi oyuncunun Boşnak forvet Edin Dzeko olduğunu vurguladı.

“Lille’i Eleme Potansiyeli Düşük”

Kahveci, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu hakkında da yorumda bulunarak, Fenerbahçe’nin bu futbol stiliyle Lille’i eleyemeyeceğini ifade etti. Ayrıca, Oosterwolde’nin sol bekteki performansını yetersiz bulduğunu, Ferdi’nin ise ön tarafta etkili bir oyun sergilediğini belirtti.

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

“Kırılma Anı Livakovic’in Kurtarışıydı”

Maçın kritik anını 25. dakikada Livakovic’in yaptığı kurtarış olarak değerlendiren Kahveci, “Eğer golü yeseydi, skor 2-0 olacaktı. Yediği ilk golde yapacak bir şey yok, kaleciye bir şey denemez.” dedi.

“Krunic’in Geleceği Belirsiz”

Kahveci, maçtaki Krunic’in performansını eleştirerek, “Krunic artık valizini toplayıp uçağa binip gitse, kimse neden geldi, neden gitti diye sorgulamaz.” şeklinde konuştu.

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

“Defansif Oyun Şart”

Lille’in Fenerbahçe’den daha iyi bir hazır durumda olduğunu belirten Kahveci, “Fransa’daki atletik takımlar beni endişelendiriyor. Rennes maçlarında da bunu görmüştük. Bu tür maçlarda çok iyi bir defansif oyun sergilenmesi gerekiyor. Karşıda atletik ve fiziksel açıdan güçlü bir takım var.” dedi.

“Kötü Performans ıslıklanır”

Boşnak orta saha oyuncusu Krunic’in belki de son maçı olduğunu düşündüğünü dile getiren Kahveci, “Top kaybında seyirci de tepki gösterdi. Değişiklikle Mourinho da gerekeni yaptı. Kötü oynayan oyuncu ıslıklanır, iyi oynayan alkışlanır. Krunic, geldiği günden beri gösterdiği performansla ıslıklanmayı hak etti.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nihat Kahveci’den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin