1. Haberler
  2. Genel
  3. Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de Lansmanı Yapıldı

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de Lansmanı Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de!

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'de!

Skoda’nın sevilen SUV modeli Kodiaq, ikinci nesli ile Türkiye pazarında boy göstermeye başladı. Modern tasarımı, geliştirilmiş teknolojileri ve ferah iç mekanıyla dikkat çeken yeni Kodiaq, SUV arayışında olanlar için cazip bir seçenek sunuyor. Köşeli çamurluklar, TOP LED Matrix farlar ve ön panjur ile bütünleşen yatay ışık şeritleri, Kodiaq’ın güçlü SUV görünümünü pekiştiriyor.

İç Mekan Detayları

Yeni Kodiaq, tamamen yenilenen kabiniyle birlikte hayatı kolaylaştıran birçok teknoloji ile donatılmış durumda. Serbest duran bilgi-eğlence sistemi, 13 inç büyüklüğünde kullanıcılar tarafından tercih edilebiliyor. Ayrıca, merkezi dokunmatik ekranın altında yer alan yeni Skoda Akıllı Düğme kontrolleri, “Smart Dials” ile kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Koltuk döşemeleri, kabin içi ve bagaj bölmesindeki halılar ile tavanda kullanılan tüm kumaşlar, %100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretilmiştir. Skoda, Kodiaq modelini lansmandan itibaren iki donanım seviyesi olan Premium ve Prestige ile sunarken, Sportline donanım seviyesi ekim ayında ve RS donanım seviyesi 2025 yılında ürün gamına katılacak.

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'de Lansmanı Yapıldı

Güvenlik özellikleri arasında Full LED Matrix Aydınlatma Grubu, Şerit Değiştirme Asistanı (Side Assist), Şerit Takip Asistanı, Ön Bölge Frenleme Asistanı ve 7 adet Hava Yastığı gibi standart güvenlik donanımları yer alıyor. Ayrıca, 3 Bölgeli Klima Sistemi, 10,25 inç Dijital Gösterge Paneli, Elektrikli Açılabilir Cam Tavan, Elektrikli Sürücü Koltuğu, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Isıtmalı Ön Koltuklar ve Elektrikli Bagaj Kapağı gibi birçok konfor özelliği de standart donanımlar arasında bulunuyor.

Motor Seçenekleri

Yeni Kodiaq, mild hibrit teknolojisine sahip 150 HP gücündeki 1.5 litre TSI benzinli motor ve 193 HP güç üreten 2.0 TDI dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 2025 yılından itibaren Kodiaq RS ile birlikte 265 HP’lik 2.0 TSI benzinli motor seçeneği de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'de Lansmanı Yapıldı

  • 150 PS güç ve 250 Nm tork değerine sahip 1.5 litre TSI motor, önden çekişli olarak sunulmakta ve 0-100 km/s hızlanmasını 9.7 saniyede tamamlamaktadır.
  • 193 HP ve 400 Nm tork üreten 2.0 litre TDI motorlu Kodiaq ise dört çeker sürüşe sahip olarak öne çıkıyor. Bu model, otomatik tork dağıtım özelliği ile her koşulda yüksek çekiş ve güvenli sürüş sağlıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 7.8 saniyede gerçekleştirebiliyor.

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye Fiyatı

Yeni Skoda Kodiaq, etkileyici görünümü, yenilikçi özellikleri ve teknolojileriyle birlikte 2.499.900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlardaki yerini almıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de Lansmanı Yapıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin