1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Alienware PC oyunlarını çalıştıracak el konsolunu tanıttı: Concept UFO

Alienware PC oyunlarını çalıştıracak el konsolunu tanıttı: Concept UFO

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alienware CES 2020’de Nintendo Switch’e benzeyen bir el konsolu tanıttı. Tasarım anlamında Nintendo Switch’e çok benzeyen Concept UFO, PC oyunlarını çalıştıracak. Yani kısacası PC el konsolu da diyebiliriz.

Şirketin tanıttığı el konsolu, aslında üzerinde kontrolcüler bulunan ve televizyona bağlanabilen Windows 10 tabanlı bir oyun bilgisayarı.

Concept UFO’nun üzerinde 8 inç boyutunda 1200p çözünürlükte ekran bulunduruyor. Bunun haricinde başka bir teknik özelliği açıklanmayan cihaz toplamda dört parçadan oluşuyor. Kalan parçalar ise batarya, işlemci ve ekran kartı. Üzerinde USB-C bağlantısı bulunuyor ve bu bağlantılardan şarj etmek ve monitöre bağlantı yapılabiliyor. Ayrıca mouse ve klavye bağlantısının olabileceğini de ekleyelim.

Tüm bunların yanı sıra, Concept UFO hakkında satışa sunulup sunulmayacağı netlik kazanmış değil. Alienware şu an ürünün ne zaman satışa çıkacağı hakkında ve fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili bilgi vermedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alienware PC oyunlarını çalıştıracak el konsolunu tanıttı: Concept UFO
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin