1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram AI Studio ile Sohbet Botları Dönemi Başlıyor

Instagram AI Studio ile Sohbet Botları Dönemi Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram’dan Yeni Bir Dönem: AI Studio

Haber Merkezi, Instagram’ın ABD’deki tüm kullanıcılarına sunduğu yeni özellik ile sosyal medya deneyimini bir üst seviyeye taşıdığına dikkat çekiyor. Instagram’ın AI Studio özelliği, sosyal medya pazarlamasında devrim niteliğinde bir adım olarak öne çıkıyor.

Herkes Sohbet Botu Oluşturabilecek

Herkes Sohbet Botu Oluşturabilecek

Bu yenilik sayesinde kullanıcılar, kendi yapay zeka destekli sohbet botlarını oluşturma imkanına sahip olacaklar. Bu özellik, markalar ve bireysel kullanıcılar için daha etkili, verimli ve kişiselleştirilmiş bir sosyal medya deneyimi sunacak. Kullanıcılar, oluşturdukları sohbet botları aracılığıyla diğer insanların onlarla “sohbet etmesini” sağlayabilecekler.

Sohbet Botlarının Özelleştirilmesi

AI Studio, sohbet botlarının özelleştirilmesine de olanak tanıyacak. Kullanıcılar, oluşturacakları botların hangi konularda konuşup konuşmayacağını veya hangi uzmanlık alanlarına sahip olacağını kendileri belirleyebilecekler. Ayrıca, yapay zeka destekli sohbet botunun hangi hesaplarla etkileşimde bulunacağı da önceden ayarlanabilecek.

Küresel Yaygınlık Beklentisi

Meta, bu yeni özelliğin ABD dışına ne zaman çıkacağına dair kesin bir açıklama yapmamış olsa da, sohbet botlarının çok yakında küresel çapta kullanıma sunulması bekleniyor. Kullanıcıların, bu yenilikle sosyal medya etkileşimlerini artırmaları ve daha kişisel bir deneyim yaşamaları hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram AI Studio ile Sohbet Botları Dönemi Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin