1. Haberler
  2. Magazin
  3. Aylin Coşkun’un Anne Olma İsteği ve Evlat Edinme Planları

Aylin Coşkun’un Anne Olma İsteği ve Evlat Edinme Planları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, 2019 yılında Volkan Aslan ile hayatını birleştirdi. Yıllardır anne olma hayali kuran Coşkun, katıldığı bir televizyon programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 5 yıl boyunca 50 kez tüp bebek tedavisi gören sanatçı, bu süreçte yaşadığı zorlukları ve anne olmaktan vazgeçtiğini duyurdu.

Aylin Coşkun'un Anne Olma İsteği ve Evlat Edinme Planları

Coşkun, bu süreçle ilgili olarak “Gazze’den kimsesiz bir çocuğu evlat edinebilirim.” şeklinde konuşarak, evlat edinme fikrinin doğduğunu belirtti. Devamında ise “ALLAH SANA BUNU VERMEYECEK” diyerek şu duygularını paylaştı: “Zaten tüp bebek tedavisinde hormon yüklemesiyle şiştim, 90 kilo oldum. Bir ara tekerlekli sandalyeyle gezdim. Ayağa kalkamayacak durumda olduğum zamanlar oldu. 8 ay önce artık çocuk isteğine son vermem gerektiğine kanaat getirdim. Kendimi ‘Ya zamanı gelmedi ya da Allah sana bunu vermeyecek, bırak’ diye ikna ettim.”

Aylin Coşkun, bu dönemde eşi Volkan Aslan’a “İstersen boşanalım, başka biriyle evlenip çocuk sahibi ol.” şeklinde bir teklif sunduğunu da dile getirdi. Coşkun, kocası hakkında “Kocam baba olmayı hak eden, çok merhametli bir adam. Zaten onun için bu kadar çok tedavi gördüm, çabaladım ama olmadı.” şeklinde duygularını ifade etti.

Aylin Coşkun'un Anne Olma İsteği ve Evlat Edinme Planları

Evlat edinme fikrinin giderek güçlendiğini vurgulayan Aylin Coşkun, “Gazze’den yetim, hiç kimsesi olmayan bir kız çocuğu alabilirim. Belki de peş peşe 10 tane çocuğa evimi açarım, koruyucu anne olurum.” diyerek, bu düşüncesini daha da detaylandırdı. Coşkun’un bu sözleri, anne olma arzusunun ne kadar derin olduğunu ve insanlara yardım etme isteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Aylin Coşkun'un Anne Olma İsteği ve Evlat Edinme Planları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aylin Coşkun’un Anne Olma İsteği ve Evlat Edinme Planları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin