1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde Lugano’yu Ağırlıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde Lugano’yu Ağırlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Maçta Lugano’yu Ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda, deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşında İsviçre’nin Lugano ekibini konuk edecek. Maç, Fenerbahçe’nin efsanevi stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Bu önemli karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Robert Jones yönetecek. Jones’un yardımcı hakemliklerini ise yine İngiltere’den Neil Davies ve Wade Smith üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak ise Sam Barrott görev alacak. Maç, Exxen platformundan canlı olarak yayımlanacak.

Sarı-lacivertli takım, her türlü galibiyet ve beraberlikte bir üst tura adını yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet durumunda ise mücadele uzatmalara gidecek. Eğer Fenerbahçe, 2 veya daha fazla farklı bir skorla mağlup olursa, turu Lugano geçecek.

Muhtemel 11’ler

  • Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko.
  • Lugano: Saipi, Braul-Guillard, Papadoupoulos, El Wafi, Marques, Belhaj Mahmoud, Grgic, Mahou, Correia, Aliseda, Przybylko.

Elersek Rakibimiz Lille

Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano’yu eleme başarısını gösterirse, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın köklü takımlarından Lille ile karşılaşma fırsatı bulacak. Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos tarihlerinde, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde Lugano’yu Ağırlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin