1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş ve Galatasaray Süper Kupa Maçında Karşılaşıyor

Beşiktaş ve Galatasaray Süper Kupa Maçında Karşılaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Rekabet: Beşiktaş ve Galatasaray Süper Kupa’da Karşılaşıyor

Büyük Rekabet: Beşiktaş ve Galatasaray Süper Kupa'da Karşılaşıyor

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nı kazanarak taraftarlarını sevince boğan Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, 2024 Turkcell Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Beşiktaş, bu transfer döneminde İmmobile, Rafa Silva ve Paulista gibi önemli isimleri kadrosuna ekleyerek iddialı bir takım oluşturmaya çalışırken, Galatasaray ise şampiyon kadrosunu koruma yolunda adımlar attı ve Michy Batshuayi ile Elias Jelerti gibi yetenekli oyuncuları transfer etti.

Galatasaray, tarihindeki Süper Kupa zaferleriyle en çok bu kupayı kazanan takım unvanını elinde bulundururken, Beşiktaş ise 10. kez bu prestijli kupayı kazanmayı hedefliyor.

Bilet Fiyatları Duyuruldu

Öte yandan, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının bilet fiyatları da açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında 3 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakası biletlerinin, 30 Temmuz Salı günü (yarın) saat 09.00’da satışa sunulacağı belirtildi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak maç için biletler passo.com adresinden ve Passo Mobil Uygulama üzerinden temin edilebilecek. Bilet satış kuralları ile ilgili tüm detayları passo.com adresinden öğrenmek mümkün.

Beşiktaş ve Galatasaray Süper Kupa Maçında Karşılaşıyor

Süper Kupa 2024 maçının bilet fiyatları ise şu şekilde belirlenmiştir:

  • Kale arkaları: 600 TL
  • Doğu-Batı tribünleri: 1200 TL

Tribün dağılımı kura çekimi sonrası belirlenecek olup, Galatasaraylı taraftarlar Batı ve Güney Tribünlerinde, Beşiktaşlı taraftarlar ise Doğu ve Kuzey Tribünlerinde yer alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş ve Galatasaray Süper Kupa Maçında Karşılaşıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin