1. Haberler
  2. Magazin
  3. Şevval Sam Girne’de Unutulmaz Bir Konser Verdi

Şevval Sam Girne’de Unutulmaz Bir Konser Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, önceki gece Kıbrıs’ın Girne şehrinde yer alan lüks bir otelde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sam, samimi ve içten açıklamalarda bulundu.

Totemleri Var

Konsere hazırlanırken kullandığı totemlerden bahseden Sam, “Her türlü kötü enerjiye, kazaya ve negatif etkilere karşı kendimi kapatıp, neşeye ve güzelliğe kalbimi açıyorum. Bu yaklaşımım, sahne motivasyonumu oldukça yükseltiyor.” şeklinde konuştu.

“Benim İçin Unutulmazdı.”

Sanat kariyerinin 30. yılına özel olarak Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda verdiği konserden de söz eden Sam, “Hayatım boyunca yüzlerce konser verdim. Her biri için daha fazla özen göstermeye çalıştım ama bu, hayatımın en yüksek enerjili ve unutulmaz konseriydi. Geçmiş 30 yılımı temize çektiğim bir performans oldu. Annem ile birlikte çok özel bir düet yaptık. Bu konser benim için gerçekten unutulmazdı.” ifadelerini kullandı.

“Çok Hatalar Yaptım”

30 yıllık sanat serüveninde yaşadığı iyi ve kötü anılara da değinen Sam, “Gerçekten çok hatalar yaptım. Düşüp kalktım, bazen başarılı oldum, bazen ise başarısızlıkla karşılaştım. Ancak bunlar benim için birer deneyim oldu. ‘Keşke yapmasaydım’ diyebileceğim kadar büyük bir hata yapmadım. İnsanların gözleri önünde büyüdüm ve bu durum, Türkiye’de kocaman bir mahalledeki sevilen yaramaz çocuk gibi olmamı sağladı. Bu da herkese nasip olmaz.” şeklinde konuştu.

“Aşksız Olmaz”

Basın mensuplarının “Şevval Sam’ın aşka bakış açısı nedir? Aşkın tanımı nedir?” sorusuna ise Sam, “Hayatımın her döneminde aşka dair kurduğum anlamlar zamanla değişti. Belirli bir olgunluk ve arayış sonucunda aşkın aslında biraz tek kişilik olduğunu ve daha çok dünyevi bir şey olduğunu düşünüyorum. Güçlü kriterler ve gerekçelerle aşkın sevgiye dönüşmesi, ona daha kutsal bir boyut kazandırıyor. Aşksız olmaz diyorum.” yanıtını verdi.

Röportajın ardından sahneye çıkan Şevval Sam, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Şevval Sam Girne'de Unutulmaz Bir Konser Verdi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şevval Sam Girne’de Unutulmaz Bir Konser Verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin