1. Haberler
  2. Magazin
  3. Melis Sezen’in Dans Tutkusu ve Sosyal Medya Paylaşımları

Melis Sezen’in Dans Tutkusu ve Sosyal Medya Paylaşımları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melis Sezen’in Dans Tutkusu

Melis Sezen'in Dans Tutkusu

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı “Sadakatsiz” dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Melis Sezen, son zamanlarda dansa olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşım yapan Sezen, takipçileriyle paylaştığı yeni dans videosuyla yine ilgi odağı oldu.

Bu defa bir motor üzerinde gerçekleştirdiği sıra dışı dans hareketleriyle hayranlarını mest eden Melis Sezen, videonun ardından sosyal medya platformunda beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları, onun enerjisini ve yeteneğini övgü dolu sözlerle dile getirirken, Sezen’in dansı ne kadar sevdiği bir kez daha gözler önüne serildi.

“Dans etmeyi çok seviyorum.” diyen Melis Sezen, duygularını şu şekilde ifade etti: “İnsan kendini serbest bırakıyor ya, o anı çok seviyorum.” Bu sözleriyle dansın onun için ne kadar özel ve anlamlı olduğunu vurgulayan Sezen, dans tutkusunu sürdürmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Melis Sezen’in Dans Tutkusu ve Sosyal Medya Paylaşımları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin